Menu

Η κορυφαία χορεύτρια Tiler Peck αναβιώνει το εμβληματικό φινάλε της ταινίας Κεντρική Σκηνή

Το αγαπημένο απόσπασμα από την διάσημη ταινία χορού Center Stage σε μια μοναδική αναβίωση με την κορυφαία χορεύτρια του New York City Ballet, Tiler Peck. 

Η Κεντρική Σκηνή κυκλοφόρησε το 2000 και είναι μια από τις διασημότερες ταινίες χορού. Στο έργο πρωταγωνιστούν σπουδαίοι καλλιτέχνες μεταξύ των οποίων και οι κορυφαίοι χορευτές του American Ballet Theatre, Julie Kent, Ethan Steifel, Sascha Radetsky. Μάλιστα τον Μάιο του περασμένου έτους συμπληρώθηκαν 20 χρόνια από την κυκλοφορία της επιτυχημένης ταινίας.

Η ταινία ακολουθεί την καθημερινότητα της νεαρής χορεύτριας Jody Sawyer (την οποία υποδύεται η πρώην χορεύτρια του Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο, Amanda Schull) καθώς και τη ζωή των φίλων της στην Ακαδημία Μπαλέτου της Νέας Υόρκης. Οι νεαροί χορευτές κυνηγούν το όνειρο τους να γίνουν επαγγελματίες σε μια κινηματογραφική επιτυχία με υπέροχα κοστούμια και ξεχωριστές χορογραφίες. Μια ρομαντική εφηβική ταινία που ξεκίνησε με χαμηλό προϋπολογισμό και έγινε ένα από τα αγαπημένα έργα των θαυμαστών του μπαλέτου.

Η κορυφαία χορεύτρια του New York City Ballet, Tiler Peck αποφάσισε να δημιουργήσει μια σειρά video και να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, χορεύοντας εμβληματικά αποσπάσματα από διάσημες ταινίες χορού, όπως από τα έργα Dirty Dancing, Pulp Fiction και Grease. Έτσι στο πλαίσιο του #MondayMovieMoves, όπως είναι γνωστό στα social media, η Tiler Peck μεταξύ άλλων τον περασμένο μήνα ανέβασε και ένα video φόρο τιμής στην ταινία Κεντρική Σκηνή χορεύοντας την αξέχαστη χορογραφία από το φινάλε. Το video περιλαμβάνει πρωτότυπες χορογραφίες από την Susan Strotman, είναι μαγνητοσκοπημένο από τον Roberto Arajua ενώ χορεύουν οι Tiler Peck, Christopher Grant και Roman Mejia.

Δείτε παρακάτω το υπέροχο video που δημοσίευσε η ταλαντούχα μπαλαρίνα Tiler Peck στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Με πληροφορίες από: timeout.com

επιστροφή στην κορυφή