Menu

Σεμινάριο τεχνικής κλασικού χορού με τον Α' Χορευτή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Βαγγέλη Μπίκο

Η Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "ΧοροΧρόνος" οργανώνει εντατικό σεμινάριο προετοιμασίας εισαγωγικών εξετάσεων για τις επαγγελματικές σχολές χορού με τον Α' Χορευτή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Βαγγέλη Μπίκο. Το σεμινάριο προετοιμασίας στην τεχνική του κλασικού μπαλέτου με τον χορευτή Βαγγέλη Μπίκο, θα πραγματοποιηθεί από Δευτέρα 14 έως και Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020, 18:30 - 20:00 μ.μ., στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού "ΧοροΧρόνος", Ορφέως 76, Βοτανικός. 

Ο Βαγγέλης Μπίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Το 2007 έλαβε με άριστα το εθνικό δίπλωμα επαγγελματία χορευτή από τη Σχολή του Βασιλικού Μπαλέτου Μπέρμιγχαμ όπου φοίτησε με πλήρη υποτροφία. Έχει χορέψει με το Βασιλικό Μπαλέτο Μπέρμιγχαμ σε παραγωγές όπως Ο καρυοθραύστης, Η ωραία κοιμωμένη, Η μπαγιαντέρα, Η ιεροτελεστία της άνοιξης και Το πουλί της φωτιάς. Το 2013 έγινε Α΄ Χορευτής της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Έχει ερμηνεύσει πρωταγωνιστικούς ρόλους σε έργα όπως Ζιζέλ, Ρωμαίος και Ιουλιέττα, Δον Κιχώτης, Ο καρυοθραύστης, Η λίμνη των κύκνων, Σταχτοπούτα, Ευγένιος Ονιέγκιν, Ερωτευμένος Σοπέν, Η ωραία κοιμωμένη, Τέσσερα τελευταία τραγούδια, Η βασίλισσα του χιονιού, Μπετόβεν έργο 73, Μπολερό, Ταξίδι στην αιωνιότητα, Το χαμόγελο της Τζοκόντας, Links, Équilibre κ.ά. Για τον ίδιο έχουν δημιουργηθεί ρόλοι όπως Ρωμαίος (Ρωμαίος και Ιουλιέττα, Τζανέλλα), Ζήγκφρηντ (Η λίμνη των κύκνων, Τζανέλλα), Ονιέγκιν (Ευγένιος Ονιέγκιν, Μουχαμέντοφ), Ντεζιρέ (Η ωραία κοιμωμένη, Λίντμπεργκ), Κύριος Νολλ (Το χαμόγελο της Τζοκόντας, Στελλάτου) κ.ά. Συμμετέχει σε διεθνή γκαλά ενώ από το 2014 διδάσκει στην Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού της ΕΛΣ.

Πληροφορίες για το Σεμινάριο Κλασικού Χορού 

Χώρος Τέχνης & Εκπαίδευσης «ΧοροΧρόνος»

Εντατικά μαθήματα προετοιμασίας για Ανώτερες Σχολές Χορού

Ορφέως 76, Βοτανικός (μετρό Κεραμεικός)

Τηλέφωνο: 210 3460899

Δείτε περισσότερες πληροφορίες για το σεμινάριο κλασικού χορού στην σχετική ανάρτηση με το πρόγραμμα από την επίσημη σελίδα της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού "ΧοροΧρόνος" στο facebook και στην ιστοσελίδα horohronos.com.

Πολυμέσα

Πρόγραμμα μαθημάτων + Σεμιναρίων από 07/09 μέχρι 03/10/2020

Δημοσιεύτηκε από ΧοροXρόνος στις Τετάρτη, 2 Σεπτεμβρίου 2020
επιστροφή στην κορυφή