Menu

The Stuttgart Ballet: Το μπαλέτο Δον Κιχώτης σε χορογραφία Maximiliano Guerra σε online προβολή

Το διάσημο Μπαλέτο της Στουτγκάρδης (Stuttgart Ballet) παρουσιάζει online το κορυφαίο μπαλέτο Δον Κιχώτης σε χορογραφία του σπουδαίου χορευτή και χορογράφου Μαξιμιλιάνο Γκέρα. 

Το πρόγραμμα μεταδόσεων κορυφαίων παραστάσεων μέσω διαδικτύου StuttgartBallet@Home του Μπαλέτου της Στουτγκάρδης, συνεχίζεται με το μπαλέτο Don Quixote, το οποίο μας μεταφέρει στην Ισπανία μέσα από την λαμπερή παραγωγή του Maximiliano Guerra. Το μπαλέτο Δον Κιχώτης με το Stuttgart Ballet θα είναι διαθέσιμο σε video on demand μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του (stuttgart-ballet.de) αλλά και στο κανάλι του στο Youtube από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021 στις 20:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας) έως και την Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2021 στις 23:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδας). 

Ο Δον Κιχώτης σε μουσική του Λούντβιχ Μίνκους είναι ένα μπαλέτο γεμάτο πολύχρωμες σκηνές, δυναμικές χορογραφίες και εντυπωσιακά pas de deux. Βασισμένο στο μυθιστόρημα Don Quixote de la Mancha του Μιγκέλ ντε Θερβάντες είναι ένα έργο με μακρόχρονη ιστορία. Το Μπαλέτο της Στουτγκάρδης παρουσιάζει την παραγωγή του χορευτή Maximiliano Guerra με τους σπουδαίους χορευτές Elisa Badenes και Adhonay Soares da Silva στους ρόλους της Kitri και του Basilio αντίστοιχα και τον Matteo Crockard-Villa στο ρόλο του Don Quixote. Στην εντυπωσιακή παραγωγή συμμετέχουν επίσης οι σολίστ και το corps de ballet του διάσημου θιάσου μπαλέτου. 

Φωτογραφίες από instagram @thestuttgartballet

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση για την παράσταση από τον επίσημο λογαριασμό του Stuttgart Ballet στο instagram. 

επιστροφή στην κορυφή