Menu

Μπαλέτο της Όπερας της Βιέννης: Η πρεμιέρα του εντυπωσιακού έργου “Im siebten Himmel” σε online προβολή

Το Μπαλέτο της Κρατικής Όπερας της Βιέννης (Wiener Staatsballett), το απόγευμα της Κυριακής 14 Νοεμβρίου 2021 παρουσίασε σε πρεμιέρα το νέο έργο “Im siebten Himmel”. Η παράσταση με τίτλο “Στον Έβδομο Ουρανό” με χορογραφίες των Martin Schläpfer, Marco Goecke, George Balanchine παρουσιάζεται στη σκηνή της Κρατικής Όπερας της Βιέννης τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο 2021 και ήδη από την πρεμιέρα έχει εντυπωσιάσει το κοινό.

Η πρεμιέρα του έργου “Im siebten Himmel” την Κυριακή μεταδόθηκε και μέσω livestream στο διαδίκτυο και θα είναι διαθέσιμη για τρεις ημέρες. Έτσι μέχρι το απόγευμα της Τετάρτης 17 Νοέμβριου 2021 μπορείτε να την παρακολουθήσετε μέσα από την online πλατφόρμα της Κρατικής Όπερας της Βιέννης (play.wiener-staatsoper.at) με δωρεάν εγγραφή.

Το έργο “Στον Έβδομο Ουρανό” αποτελείται από τρία επιμέρους αποσπάσματα: το March, Walzer, Polkaσε μουσική Γιόχαν Στράους του νεότερου, Γιόζεφ Στράους και Γιόχαν Στράους του πατέρα και σε χορογραφία του καλλιτεχνικού διευθυντή του θιάσου μπαλέτου Μάρτιν Σλάπερ (Martin Schläpfer), το Fly Paper Birdσε μουσική Γκούσταβ Μάλερ και σε χορογραφία Marco Goecke και Symphony in C σε μουσική Ζωρζ Μπιζέ και σε χορογραφία Τζορτζ Μπαλανσίν.

Φωτογραφίες από Instagram @wienerstaatsoper

Παρακολουθήστε την παράσταση στο: https://play.wiener-staatsoper.at/

επιστροφή στην κορυφή