Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Το American Ballet Theatre επίσημα στο Youtube

Το American Ballet Theatre επίσημα στο Youtube

Ακολουθώντας το παράδειγμα των άλλων μεγάλων εταιρειών μπαλέτου του κόσμου, το κορυφαίο American Ballet Theatre δημιούργησε το δικό του διαδικτυακό κανάλι στο YouTube. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε εκπρόσωπος του διάσημου θιάσου μπαλέτου: «Τα πρώτα video που δημοσιεύτηκαν αποτελούν ένα δείγμα του περιεχόμενου» προσθέτοντας ότι το υλικό που δημοσιεύεται θα ανανεώνεται συνεχώς. Τα περισσότερα video που έχουν δημοσιευθεί μέχρι σήμερα χρονολογούνται από τον περασμένο Μάιο και Ιούνιο.

Τα συγκεκριμένα video παρουσιάζουν συνεντεύξεις με χορευτές καθώς και συζητήσεις σχετικές με παραστάσεις του θιάσου, διαγωνισμούς μπαλέτου και πληροφορίες για την καριέρα στο χορό. Επίσης τα video προβάλουν στιγμιότυπα από τα παρασκήνια, την καθημερινή προπόνηση και τις πρόβες των χορευτών του διάσημου θιάσου.

Το κανάλι του ABT στο YouTube έχει βασικό σκοπό να «διευρύνει την εμπειρία του κοινού για το μπαλέτο πέρα από όσα παρακολουθεί στο θέατρο», δήλωσε εκπρόσωπος της εταιρείας. Τα βίντεο που έχουν δημοσιευτεί στο κανάλι μέχρι στιγμής σημείωσαν πάνω από 3000 παρουσιάσεις.

Μπορείτε να επισκεφθείτε το κανάλι του American Ballet Theatre στο YouTube και να απολαύσετε τα βίντεο που ανεβαίνουν από την εταιρεία ακολουθώντας τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.youtube.com/user/ABTBalletTheatre

 

Πηγή πληροφοριών: artsbeat.blogs.nytimes.com

balleton.gr