Menu

Real Girls of Moscow: H Diana Vishneva και διάσημες αθλήτριες σε εντυπωσιακές φωτογραφίες και σποτ

  • Κατηγορία Νέα

Η γνωστή εταιρεία Nike στα πλαίσια της πρωτοβουλίας #betterforit με την οποία προτρέπει κάθε γυναίκα να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, να βρει νέους στόχους και να βελτιώσει την φυσική της κατάσταση προκειμένου να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις καθημερινές προκλήσεις παρουσιάζει την καμπάνια «Real Girls of Moscow» («Αυθεντικά κορίτσια της Ρωσίας») με έμπνευση από την προπόνηση διακεκριμένων αθλητών από τη Ρωσία.

Η καμπάνια από την Wieden & Kennedy Amsterdam έχει ως κεντρικά πρόσωπα Ρωσίδες αθλήτριες που ξεκίνησαν ως απλά κορίτσια, όπως η διάσημη πρίμα μπαλαρίνα του Mariinsky Ballet και του American Ballet Theatre, Diana Vishneva, η πρώην παγκόσμια πρωταθλήτρια πυγμαχία της Ταϊλάνδης, Katya Izotova, η χρυσή Ολυμπιονίκης το 2014 στο καλλιτεχνικό πατινάζ, Adelina Sotnikova, η αθλήτρια στο άλμα εις μήκος Darya Klishina  και η ιδρυτής τις ιστοσελίδας με θέμα τη yoga Sekta, Olga Markes. Στα πλαίσια της συγκεκριμένης καμπάνιας αφίσες με τις διακεκριμένες αθλήτριες κοσμούν την Μόσχα συμπεριλαμβανομένων κινούμενων εικόνων που μπορούν να δουν όσοι βρίσκονται στη Μόσχα σε διάφορα σημεία της πόλης.

Οι διάσημες αθλήτριες παρουσιάζονται σε μια σειρά από διαδικτυακά σποτ που γυρίστηκαν από τον φωτογράφο αθλητισμού και μόδας, Carlos Serrao. Τα συγκεκριμένα σποτ εστιάζουν στις εσωτερικές σκέψεις των γυναικών καθώς προπονούνται για να πετύχουν το στόχο τους.

Επίσης η Nike δέχεται μηνύματα μέσω Instagram από γυναίκες που δουλεύουν έξω από την πόλη στους δρόμους γύρω από τη Μόσχα και πρόσφατα διοργάνωσε στο Gorky Park ένα πρόγραμμα ενασχόλησης με τον αθλητισμό διάρκειας 10 ημερών στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από 25.000 κορίτσια προκειμένου να παρακολουθήσαν μαθήματα γιόγκα και χορού.

 

Πηγή πληροφοριών: creativity-online.com

Πηγή εικόνας: creativity-online.com

 

επιστροφή στην κορυφή