Menu

Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης για το 2016

  • Κατηγορία Νέα

Η παραδοσιακή Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης για μία ακόμη χρονιά θα εντυπωσιάσει το κοινό και τους αμέτρητους τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που θα την παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την «χρυσοποίκιλτη αίθουσα» του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής (Musikverein) της πρωτεύουσας της Αυστρίας το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου 2016.

Την 1η Ιανουαρίου 2016 την Πρωτοχρονιατική Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης θα διεθύνει ο Λετονός μαέστρος Mariss Jansons. Ο Mariss Jansons, του οποίου η συνεργασία με τη Φιλαρμονική της Βιέννης πηγαίνει πίσω στο 1992, θα διευθύνει την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία για τρίτη φορά, μετά το 2006 και το 2012. Επίσης η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Βιέννης για το 2016 σηματοδοτεί την 75η επέτειο της κορυφαίας πολιτιστικής εκδήλωσης.

Η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης για το 2016 θα μεταδοθεί σε περισσότερες από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την μοναδική εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ1 στις 12:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Βιέννης:

http://www.wienerphilharmoniker.at/new-years-concert/new-years-concert-main

 

Πηγή πληροφοριών: wienerphilharmoniker.at

Πηγή εικόνας: pachd.com

επιστροφή στην κορυφή