Menu

Η 13χρονη μπαλαρίνα από τη Σκωτία που εκπλήσσει χορεύοντας στο χιόνι

Η Aimee Miller Thomson με τη μαμά της Victoria βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν τα γενέθλιά της πρώτης όταν οι κάτοικοι της περιοχής είδαν ένα εκπληκτικό θέαμα.

Η 13 χρονη μπαλαρίνα από το Φόλκερκ της Σκωτίας ταξίδεψε στο Big Apple με την μαμά της για να γιορτάσει τα γενέθλια της όταν αποφάσισε να χορέψει στο χιόνι για τους ανθρώπους που δεν μπορούσαν να μπουν στο Broadway λόγω ακύρωσης των παραστάσεων.

Η Aimee που έχει λάβει εκπαίδευση χορού από το Μπαλέτο της Σκωτίας και το Βασιλικό Ωδείο της Σκωτίας, αψήφισε το κρύο και φορώντας μια φορμα και παπούτσια pointe και χόρεψε στο δρόμο όπου είχε απαγορευτεί η κυκλοφορία λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Η μαμά της Victoria, η οποία κατέγραψε τις εικόνες στο iPhone της, εξήγησε: «Η Aimee ήθελε να πάει στη Νέα Υόρκη με τις pointes της και παρόλο που υπήρχε μια χιονοθύελλα και φυσούσε ήθελε μια φωτογραφία στο δρόμο και μπροστά από τα διάσημα αξιοθέατα.

«Ήταν πολύ άσχημες οι καιρικές συνθήκες και δεν μπορούσε να δει κανένας σωστά. Ο δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση να μην επιτραπεί η κυκλοφορία αυτοκινήτων πριν τις 14:30 λόγω της θύελλας Jonas.

Η Aimee στάθηκε στην έβδομη λεωφόρο και προσπάθησε να κάνει μερικές κινήσεις μπαλέτου.

Οι εικόνες έκαναν τον γύρο των ΗΠΑ και όλου του κόσμου και η Aimee δήλωσε πως ένα όνειρο της έγινε πραγματικότητα.

 

Πηγή πληροφοριών: dailyrecord.co.uk

Πηγή εικόνας: falkirkherald.co.uk

 

Δείτε το βίντεο:

 

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή