Menu

Natalia Osipova: Η πρίμα μπαλαρίνα σε σύγχρονες χορογραφίες

Η διάσημη Ρωσίδα μπαλαρίνα, Natalia Osipova, εκτός από κλασικά μπαλέτα στρέφεται και σε σύγχρονες χορογραφίες συνεχίζοντας να είναι κορυφαία χορεύτρια του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου (Royal Ballet).

Σε ηλικία 29 ετών η κλασικά εκπαιδευμένη διεθνώς διακεκριμένη πρίμα μπαλαρίνα και πρώην κορυφαία χορεύτρια του Μπαλέτου Μπολσόι είναι ένα από τα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής.

Η Natalia Osipova με παρτενέρ τον κορυφαίο Ρώσο χορευτή, Sergei Polunin θα παρουσιάσουν σύγχρονες χορογραφίες σε μια μοναδική συνύπαρξη στη σκηνή για το κοινό του Ηνωμένου Βασιλείου.

Συγκεκριμένα θα παρουσιάσουν το έργο “Silent Echo” σε χορογραφία Russell Maliphant. Ο χορός σε συνδυασμό με την μουσική και τον φωτισμό συνθέτουν μια χορογραφία με ξεχωριστό χαρακτήρα στη σκηνή. Οι φωτισμοί του Michael Hulls αποτελούν ένα εντυπωσιακό στοιχείο του έργου καθώς τα χρώματα και τα σχήματα κινούνται με τους χορευτές και συνθέτουν ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα στη σκηνή.

Η γλώσσα χορού του Russell Maliphant χαρακτηρίζεται από υψηλό εκφραστικό επίπεδο γεγονός το οποίο αναδεικνύεται μέσα από τις ερμηνείες των κορυφαίων χορευτών Natalia Osipova και Sergei Polunin που διακρίνονται για την εξέλιξη τους με ποιότητα και στυλ.

Επίσης θα παρουσιαστούν τα έργα των καταξιωμένων χορογράφων Sidi Larbi Cherkaoui και Arthur Pita. Οι παραστάσεις θα παρουσιαστούν από 27 Σεπτεμβρίου έως 1η Οκτωβρίου 2016 στο Θέατρο Sadler's Wells του Λονδίνου.

Περισσότερες πληροφορίες για τις παραστάσεις στο:

http://www.sadlerswells.com/whats-on/2016/natalia-osipova-sidi-larbi-cherkaoui-russell-maliphant-arthur-pita/

 

Πηγή πληροφοριών: express.co.uk, sadlerswells.com

Πηγή εικόνας: londondance.com

 

 

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή