Menu

«Χορευτής»: Η ιστορία του νεότερου χορευτή του Royal Ballet

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ “Χορευτής” με θέμα την ιστορία του κορυφαίου διάσημου χορευτή Sergei Polunin που σε ηλικία 19 ετων προήχθη σε principal dancer του Royal Ballet.

Η ταινία περιλαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο από την διαδρομή του σταρ του μπαλέτου σκιαγραφώντας το πορτρέτο του ανθρώπου που κατάφερε να αποκτήσει την υψηλότερη διάκριση στον διάσημο θίασο μπαλέτου και αντιστάθηκε στα δεδομένα του χώρου του μπαλέτου.

Ο γεννημένος στην Ουκρανία Sergei Polunin έγινε ο νεότερος κορυφαίος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου σε ηλικία 19 ετών. Όμως, δύο χρόνια αργότερα - στο απόγειο της επιτυχίας του - ο ίδιος απομακρύνθηκε από όλα και αποφάσισε να εγκαταλείψει το χορό εντελώς. Το ντοκιμαντέρ “Χορευτής” του Steven Cantor παρακολουθεί τη ζωή αυτού του κορυφαίου καλλιτέχνη από τα πρώτα βήματα του στην Ουκρανία μέχρι τις θεαματικές εμφανίσεις του στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, και τελικά τις ΗΠΑ. Ωστόσο, πέρα από την ανάδειξη του ταλέντου και της φιλοδοξίας του Polunin, τα οποία σήμερα συνδυάζονται στο Hollywood, το έργο “Dancer” θεωρεί πως ο πλούτος και η επιτυχία μπορεί να μην είναι αρκετή, όταν πρόκειται για την εύρεση της προσωπικής και επαγγελματικής ταυτότητας.

 

Δείτε παρακάτω το trailer

 

Πηγή πληροφοριών: thefilmstage.com

Πηγή εικόνας: insidefullofcolor.com

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή