Menu

Υπέρλαμπρος γάμος για διάσημους χορευτές του Μπαλέτου Μπολσόι

  • Κατηγορία Νέα

Οι διάσημοι χορευτές του Bolshoi Ballet, Artem Ovcharenko (Κορυφαίος Χορευτής) και Anna Tikhomirova (Πρώτη Σολίστ) παντρεύτηκαν την Κυριακή 28 Αυγούστου στη Barvikha της Μόσχας στη Ρωσία.

Λίγο πριν το γάμο ο γαμπρός δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία του ζευγαριού από την άφιξή τους με το αυτοκίνητο δείχνοντας τον ενθουσιασμό του καθώς και μια φωτογραφία της νύφης με ένα συγκινητικό μήνυμα για τη γυναίκα της ζωής του.

Ο Artem Ovcharenko ως πραγματικός καλλιτέχνης εντυπωσίασε τους καλεσμένους φτάνοντας με σχεδία περίτεχνα στολισμένη στο χώρο της τελετής, ενώ η Anna Tikhomirova έφτασε παραδοσιακά συνοδευόμενη από τον πατέρα της.

Μετά τον υπέρλαμπρο γάμο ακολούθησε μια εντυπωσιακή δεξίωση όπου το ερωτευμένο ζευγάρι χόρεψε και διασκέδασε με συγγενείς και φίλους.

Ο Artem Ovcharenko και η Anna Tikhomirova γνωρίστηκαν στη σχολή μπαλέτου του Θεάτρου Μπολσόι που εισήλθαν με διαφορά δύο ετών. Χόρεψαν αρχικά ως μέλη του corps de ballet, αργότερα ως σολίστ. Πριν από τρία χρόνια ο Artem Ovcharenko προήχθη σε Κορυφαίος Χορευτής του Bolshoi Ballet. Αποφάσισαν να παντρευτούν μετά από επτά χρόνια σχέσης.

Πηγή πληροφοριών: ru.hellomagazine.com

Πηγή εικόνας: ru.hellomagazine.com

 

επιστροφή στην κορυφή