Menu

Η φωτογράφηση της Kendall Jenner ως μπαλαρίνα για την Vogue που προκαλεί αντιδράσεις

Το 20χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου της Ισπανικής έκδοσης του περιοδικού Vogue ως μπαλαρίνα. Πολλοί χορευτές αντιδρούν με την επιλογή για τη φωτογράφηση τονίζοντας ότι θα έπρεπε στη θέση της να είναι ένας επαγγελματίας χορευτής.

Στο πλαίσιο της φωτογράφησης έχει δημοσιευτεί στο διαδίκτυο και ένα video όπου το μοντέλο φορώντας tutu και pointe κινείται ανέμελα σε ένα στούντιο της Νέας Υόρκης.

Η ίδια η 20χρονη αναφέρει χαρακτηριστικά: “Έπρεπε να μεγαλώσω πολύ γρήγορα, αλλά μου αρέσει να είμαι παιδί – [Μου αρέσει] να τρέχω όπως ένα παιδί χωρίς να χρειάζομαι φροντίδα. Πάντα ήμουν περιπετειώδης, μου άρεσε να κάνω διάφορα πράγματα, ίσως απερίσκεπτες πράξεις. Έχω μια πραγματικά περίεργη αίσθηση του χιούμορ, νομίζω.”

Επίσης το γνωστό μοντέλο προσθέτει: “Μου αρέσει να έχω γύρω μου ανθρώπους. Οι άνθρωποι με θετική ενέργεια είναι αυτό που με κινητοποιεί.”

“Μου αρέσει να περπατάω παντού, να νιώθω ελεύθερη. Απλά θέλω να συνεχίσω αυτό που κάνω. Έχω δίπλα μου τους φίλους μου και έχω μια ευτυχισμένη ζωή.”

Καθ' όλη τη διάρκεια του βίντεο η Kendall Jenner κάνει απλά κινήσεις φορώντας του ρούχα του χορού δίνοντας μια εικόνα μοντελοποίησης παρά μπαλέτου.

Πολλοί επαγγελματίες χορευτές αντέδρασαν τονίζοντας ότι έπρεπε να συμμετέχει πραγματική μπαλαρίνα. Γιατί τα ρούχα του μπαλέτου δεν κάνουν τον χορευτή αλλά η σκληρή εργασία και η γνώση. Οι αντιδράσεις όμως ήταν πολλές και στο διαδίκτυο: “Είναι απογοητευτικό η Kendall Jenner να προσποιείται ότι κάνει μπαλέτο” γράφουν χαρακτηριστικά.

Δείτε το video

Πηγή: dailymail.co.uk

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή