Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών – Μια παράσταση που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους

Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών – Μια παράσταση που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα ο Α' Χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου, Erico Montes Nunes, χορογραφεί το Athens ChildrenBallet.

Το έργο «Περσεφόνη: Το Μυστικό των Εποχών» αποτελεί την πρώτη συνεργασία του Athens Childrens Ballet με τον A’ Χορευτή του Βασιλικού Μπαλέτου του Λονδίνου, Erico Montes Nunes και εντάσσεται στο πλαίσιο της μακρόχρονης προσπάθειας του Athens ChildrenBallet να εκπαιδεύει τα παιδιά στη τέχνη του μπαλέτου. Πρόκειται για μία παράσταση υψηλής αισθητικής που θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους!

Με έμπνευση τον ομώνυμο αρχαιοελληνικό μύθο της Περσεφόνης, ο διακεκριμένος χορευτής Erico Montes Nunes, δημιούργησε μια πρωτότυπη χορογραφία ειδικά για την ομάδα του Athens Childrens Βallet σε μουσική του Leo Delibes. Όπως ο ίδιος αναφέρει “δεν χρειάστηκε να προσαρμόσω τη χορογραφία επειδή είναι παιδιά, τα παιδιά είναι πολύ ταλαντούχα και μπορούν να ανταποκριθούν άψογα σε μια παράσταση επαγγελματικού επιπέδου”.

Ο βραζιλιάνος χορευτής και χορογράφος Erico Montes Nunes σπούδασε με υποτροφία στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, όπου εντάχθηκε μετά την αποφοίτηση του το 2004. Επίσης έλαβε το χρυσό μετάλλιο στο Διαγωνισμό Χορού του Ριέτι της Ιταλίας μια διάκριση σημαντική στο πλαίσιο της καριέρας του.

Η ξεχωριστή αυτή συνεργασία θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά σε δύο παραστάσεις στις 26 και 27 Νοεμβρίου 2016 στο Θέατρο Παλλάς.

Η επιτυχημένη πορεία του Athens Children's Ballet με sold out παραστάσεις συνεχίζεται δυναμικά. Ένα αληθινά μαγευτικό θέαμα που δεν πρέπει να χάσετε!

Πληροφορίες για την παράσταση:

Συντελεστές:

Δημιουργία και Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Χριστίνα Ρόκα

Χορογραφία: Erico Montes Nunes (ΑΧορευτής του Royal Ballet)

Μουσική: Leo Delibes

Σκηνογράφος: Ξένια Βήτου

 

Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 18:00

Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 10:00

 

Προπώληση εισιτηρίων από 17 Οκτωβρίου στα:

www.ticket365.gr

και 

www.viva.gr

 

Διαβάστε περισσότερα για τον χορευτή στο:

http://www.roh.org.uk/people/erico-montes

 

 

 

balleton.gr