Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

“Εκείνη είναι η ανταμοιβή μου”: Ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ στηρίζει την κόρη του στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

“Εκείνη είναι η ανταμοιβή μου”: Ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ στηρίζει την κόρη του στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας

Ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ θεωρείται ένας από τους μεγαλύτερους χορευτές μπαλέτου του κόσμου όλων των εποχών.

Είναι όμως περισσότερο περήφανος για την κόρη του Άννα που απέκτησε με την πρώην μπαλαρίνα Λίζα Ράινχαρτ.

Ο σπουδαίος χορευτής βρέθηκε στο πλευρό της κόρης του στη Νέα Υόρκη στην πρεμιέρα της ταινίας Manchester By The Sea.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μιχαήλ Μπαρίσνικοφ δεν είναι μόνο ένας από τους κορυφαίους χορευτές και χορογράφους αλλά έχει διακριθεί και στον κινηματογράφο ως ηθοποιός καθώς ήταν υποψήφιος για Όσκαρ για το ρόλο του στην ταινία “Η Κρίσιμη Καμπή”.

Το υποκριτικό ταλέντο είναι στα γονίδια της οικογένειας.

Η Άννα (24 ετών) έχει κατάρτιση του θεάτρου. Πήγε στο Νορθουέστερν και αρχικά αντιστάθηκε αλλά πάντα ήθελε να είναι στη σκηνή” αποκάλυψε ο ίδιος στο Page Six.

Δεν έχουμε δει την ταινία. Έχω άγχος να την δώ. Αλλά πάντα είχα άγχος, ακόμα και στις δικές μου παραστάσεις. Ακούστε, εγώ δεν πήγα καν στις δικές μου πρεμιέρες.”

Μερικοί λένε ότι το έργο της μπορεί να πάρει βραβείο. Τι είναι τα βραβεία; Δεν νοιάζομαι καν για το δικό μου βραβείο. Εκείνη είναι το βραβείο μου, επισημαίνει ο κορυφαίος χορευτής και πατέρας τεσσάρων παιδιών.

Η Άννα υποδύεται την Sandy στο R-rated δράμα (δηλαδή ταινία που δεν επιτρέπεται να την δουν νέοι κάτω των 17 ετών μόνοι τους στο σινεμά χωρίς συνοδεία ενήλικα) Machester by the Sea.

Επίσης συμμετέχει στην τηλεοπτική σειρά Model Woman and Superior Donuts.

Ο Μπαρίσνικοφ έχει μια μεγαλύτερη κόρη την Αλεξάνδρα Μπαρίσνικοφ 35 ετών που έχει αποκτήσει με την ηθοποιό Τζέσικα Λανγκ και τρία παιδιά με την Ράινχαρτ: τον Πίτερ 27 ετών, την Άννα και την Σοφία 22 ετών.

Πηγή: dailymail.co.uk

balleton.gr