Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Natalia Osipova – Sergei Polunin: Τα αστέρια του μπαλέτου στο Θέατρο Παλλάς

Natalia Osipova – Sergei Polunin: Τα αστέρια του μπαλέτου στο Θέατρο Παλλάς

Οι κορυφαίοι χορευτές έρχονται στην Αθήνα σε μια μοναδική παράσταση σύγχρονου χορού. Το εκρηκτικό ζευγάρι του μπαλέτου παρουσιάζει έργα των καταξιωμένων χορογράφων Sidi Larbi Cherkaoui, Russell Maliphant και Arthur Pita σε παραγωγή του Θεάτρου Sadler's Wells σε μια παράσταση που εντυπωσιάζει.

Η διάσημη πρίμα μπαλαρίνα Natalia Osipova πρόσφατα έλαβε τη θέση της κορυφαίας Sylvie Guillem στο σπουδαίο κέντρο χορού. Το πρώην αστέρι του Μπαλέτου Μπολσόι συνέχισε την καριέρα της χορεύοντας κορυφαίους ρόλους του κλασικού ρεπερτορίου με μεγάλους θιάσους μπαλέτου σε όλο τον κόσμο όπως: Royal Ballet, American Ballet Theatre, Mikhailovsky Theatre της Αγίας Πετρούπολης, Σκάλα του Μιλάνου και άλλα. Την συγκεκριμένη περίοδο είναι κορυφαία χορεύτρια στο Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου και παρουσιάζει σύγχρονες χορογραφίες σε συνεργασία με το Θέατρο Sadler's Wells τις οποίες παρουσιάζει σε περιοδεία σε όλο τον κόσμο.

Ο κορυφαίος χορευτής Sergei Polunin είναι από τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας σκηνής του μπαλέτου. Κατάφερε να γίνει ο νεότερος κορυφαίος χορευτής του Βασιλικού Μπαλέτου σε ηλικία 19 ετών, χόρεψε ως προσκεκλημένος κορυφαίος χορευτής με πολλούς διάσημους θιάσους σε όλο τον κόσμο και έλαβε πολλά βραβεία για το μοναδικό ταλέντο του. Συγκεκριμένα έλαβε Χρυσό μετάλλιο και βραβείο κοινού στο Grand Prize της Λωζάνης αλλά και της Αμερικής, έλαβε την τιμητική διάκριση του καλύτερου χορευτή της Αγγλίας το 2007 και το 2011 καθώς και το βραβείο “Ψυχή του Χορού” το 2014 από το ρώσικο περιοδικό “Ballet”.

Το σπουδαίο ζευγάρι του μπαλέτου έρχεται φέτος το Δεκέμβριο στο Θέατρο Παλλάς να παρουσιάσει μοναδικές σύγχρονες χορογραφίες σε συνεργασία με το Θέατρο Sadler's Wells του Λονδίνου. Η τεχνική αρτιότητα τους σε συνδυασμό με την σπάνια εκφραστικότητα εντυπωσιάζουν.

Πληροφορίες για την παράσταση

Natalia Osipova - Sergei Polunin & Guests

Θέατρο Παλλάς - 2 και 3 Δεκεμβρίου

 

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση στο:

http://www.lavris.gr/osipova/index.html

 

Προπώληση εισιτηρίων στο:

https://www.viva.gr/tickets/dance/theatro-pallas/natalia-osipova-sergei-polunin/

 

Δείτε βίντεο:

 

Πολυμέσα

balleton.gr