Menu

Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης 2017

  • Κατηγορία Νέα

Η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής Ορχήστρας της Βιέννης για μία ακόμη χρονιά θα εντυπωσιάσει το κοινό και τους αμέτρητους τηλεθεατές από όλο τον κόσμο που θα την παρακολουθήσουν σε απευθείας μετάδοση από την «χρυσοποίκιλτη αίθουσα» του Μεγάρου των Φίλων της Μουσικής (Musikverein) της πρωτεύουσας της Αυστρίας το μεσημέρι της 1ης Ιανουαρίου 2017.

Την 1η Ιανουαρίου 2017 την Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης θα διευθύνει ο νεότερος αρχιμουσικός στην πολύχρονη ιστορία του θεσμού, ο 35χρονος και διεθνώς καταξιωμένος Γκουστάβο Ντουνταμέλ από τη Βενεζουέλα που όπως και οι προκάτοχοί του τις προηγούμενες δεκαετίες θα παρουσιάσει τα έργα της μουσικής δυναστείας των Αυστριακών κορυφαίων μουσουργών Johann, Josef και Eduard Strauss.

Η Πρωτοχρονιάτικη Συναυλία της Φιλαρμονικής της Βιέννης για το 2017 θα μεταδοθεί από 93 τηλεοπτικά και 300 ραδιοφωνικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Στην Ελλάδα οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την μοναδική εκδήλωση σε ζωντανή μετάδοση από την ΕΡΤ1 στις 12:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας).

Διαβάστε περισσότερα στην επίσημη ιστοσελίδα της Πρωτοχρονιάτικης Συναυλίας της Βιέννης:

http://www.wienerphilharmoniker.at/new-years-concert/the-new-years-concert

Πηγή πληροφοριών: wienerphilharmoniker.at

Πηγή εικόνας: pachd.com

επιστροφή στην κορυφή