Menu

Η Εθνική Λυρική Σκηνή ζητά νέους χορετές και χορεύτριες μπαλέτου

  • Κατηγορία Νέα

Η ΕΛΣ ανακοίνωσε ακρόαση που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 στα στούντιο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Μπαλέτο της Εθνικής Λυρικής Σκηνής ζητά τρεις χορευτές ή χορεύτριες μπαλέτου και για το λόγο αυτό ανακοίνωσε την ακρόαση χορευτών που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 19 Ιουνίου 2017 και ώρα 10:30 π.μ. στα στούντιο της ΕΛΣ στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφόρος Συγγρού, 364, Τ.Κ. 176 74).

Η ανακοίνωση της Εθνικής Λυρικής Σκηνής αναφέρει ότι δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν γεννηθεί από την 1η Ιανουαρίου 1987 μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου 1997. Όλοι οι υποψήφιοι θα εξεταστούν στο μάθημα κλασικού μπαλέτου και οι συμβάσεις θα είναι συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας ενός έτους. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν τη σχετική αίτηση υποψηφιότητας από το Πρωτόκολλο της Ε.Λ.Σ. ή ηλεκτρονικά από τον διαδικτυακό τόπο www.nationalopera.gr.

Περισσότερες πληροφορίες για την υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής και τις προθεσμίες υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στο www.nationalopera.gr.

 

επιστροφή στην κορυφή