Logo
Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Η νεαρή Ρωσίδα μπαλαρίνα που κερδίζει χιλιάδες θαυμαστές με τις εντυπωσιακές κινήσεις της

Η νεαρή Ρωσίδα μπαλαρίνα που κερδίζει χιλιάδες θαυμαστές με τις εντυπωσιακές κινήσεις της

Η Yana Cherepanova από την Αγία Πετρούπολη έχει 67.000 θαυμαστές στο Instagram. Η μητέρα της Olga λέει ότι το φυσικό ταλέντο της κόρης οφείλεται στην αυστηρή εξάσκησή της. Η Yana σπουδάζει στην Ακαδημία Μπαλέτου Vaganova χάρη στην εκστρατεία crownfunding.

Η 13χρονη μπαλαρίνα κέρδισε χιλιάδες οπαδούς στο διαδίκτυο με τις απίστευτες κινήσεις της, τις πιρουέτες της και την αρμονία των κινήσεών της.

Η Yana Cherepanova από την Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας έχει μοιραστεί με τους χρήστες των social media βίντεο που δείχνουν την απίστευτη ευελιξία της.

Η μητέρα της Olga λέει ότι το φυσικό ταλέντο της κόρης της οφείλεται στην αυστηρή προπόνηση και σε ένα πρόγραμμα που της επιτρέπει να φοιτήσει στην διάσημη Ακαδημία Μπαλέτου Βαγκάνοβα.

Η Olga λέει ότι η νεαρή μπαλαρίνα, η οποία έχει συγκεντρώσει 67.000 θαυμαστές στο Instagram, θέλει να γίνει αστέρι και παραδέχεται ότι το απαιτεί αυτό από την κόρη της.

Μιλώντας για το ταλέντο της κόρης της, η Olga είπε: “Είμαι απαιτητική μητέρα όταν πρόκειται για το μπαλέτο. Αν δεν τα πάει καλά στα μαθήματα μπαλέτου εκείνη είναι η μόνη που ευθύνεται γι' αυτό. Δεν είναι ο δάσκαλός της, ούτε τα παιδιά, ούτε οι περιστάσεις. Εάν αποτύχει αυτό σημαίνει ότι δεν δούλεψε αρκετά. Αυτή είναι η μόνη σκέψη στην οικογένειά μας.”

Η Yana άρχισε να χορεύει από την ηλικία των τεσσάρων ετών και αμέσως φάνηκε το ταλέντο της όταν κατάφερε να εντυπωσιάσει έναν σκηνοθέτη σε ένα κάστινγκ.

Από την αρχή ήταν πολύ διαφορετική από όλα τα παιδιά εκεί”, εξήγησε η μητέρα της Olga.

“Ήταν πολύ συγκεντρωμένη, σοβαρή και αφοσιωμένη στην τεχνική στα μαθήματα μπαλέτου.”

“Ήταν αστείο να βλέπεις ένα τόσο μικρό παιδί να είναι σοβαρό στις τάξεις του μπαλέτου. Έτσι λοιπόν άρχισε όλη αυτή η σύνδεση με το μπαλέτο.”

Η Yana χορεύει ήδη στον Καρυοθραύστη στο περίφημο Θέατρο Μαριίνσκι της Αγίας Πετρούπολης, κάτι το οποίο η μητέρα της περιγράφει ως το “μεγαλύτερο όνειρό της.”

Παρά την επιτυχία της σε νεαρή ηλικία, η Olga παραδέχεται ότι έχει υψηλούς στόχους για την κόρη της σε ότι αφορά την καριέρα της ως μπαλαρίνα.

“Θέλω να εργαστεί πολύ σκληρά, να είναι καλό κορίτσι και να γίνει μπαλαρίνα”, είπε η μητέρα της.

“Αλλά αν θέλετε μια ειλικρινή απάντηση, θέλω να γίνει αστέρι και να είναι περιζήτητη από όλα τα μεγάλα θέατρα στον κόσμο.”

Η Olga παραδέχεται ότι τίποτα από αυτά δεν θα συνέβαινε χωρίς το πρόγραμμα crowdfunding που επέτρεψε στην κόρη της να μπει στην παγκοσμίου φήμης ακαδημία.

Σε μια προηγούμενη συνέντευξη, η Yana είπε ότι αγαπούσε το μπαλέτο από τότε που άρχισε να χορεύει σε ηλικία τεσσάρων ετών.

“Λατρεύω το μπαλέτο επειδή είναι η ζωή μου από τότε που ήμουν τέσσερων ετών”, είπε. “Και θέλω να είμαι μπαλαρίνα.”

“Ναι, είναι μια σκληρή δουλειά, αλλά αξίζει τα συναισθήματα που νιώθεις όταν παίζεις στη σκηνή.”

Ερωτηθείς αν ήταν χαρούμενη, πρόσθεσε: “Τις περισσότερες φορές, ναι!”

Πηγή: dailymail.co.uk

balleton.gr