Menu

Το υπέροχο τάνγκο του Roberto Bolle με κορυφαία μπαλαρίνα στο νυχτερινό Μιλάνο

Ο διάσημος αστέρας του μπαλέτου και κορυφαίος χορευτής Roberto Bolle χόρεψε τάνγκο με την κορυφαία χορεύτρια του Μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου, Nicoletta Manni μπροστά σε δεκάδες χορευτές τάνγκο που είχαν συγκεντρωθεί στην καρδιά του Μιλάνου στα πλαίσια της εβδομάδας χορού OnDance.

To OnDance είναι μια γιορτή του χορού. Πρόκειται για μια πρόσκληση για χορό σε όλους με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κορυφαίο Roberto Bolle. To OnDance φέτος πραγματοποιήθηκε από 11 έως 17 Ιουνίου στο Μιλάνο της Ιταλίας. Ξεκίνησε στο Teatro degli Acrimboldi, όπου εμφανίστηκαν διεθνείς καλλιτέχνες και έγιναν μαθήματα για νέους χορευτές και από εκεί επεκτάθηκε σε ολόκληρη την πόλη του Μιλάνου με παραστάσεις, εκδηλώσεις χορού και συναυλίες. Πρόκειται για μια εβδομάδα γεμάτη με όλες τις πιο αγαπημένες διαφορετικές χορευτικές κουλτούρες. Όλη η πόλη του Μιλάνου φωτίστηκε με ένα πάθος για χορό στο οποίο κανείς δεν είναι ξένος.

Μια από τις κορυφαίες στιγμές της γιορτής αυτής του χορού ήταν το Γκαλά Χορού “Roberto Bolle and Friends” που παρουσιάστηκε 13 – 17 Ιουνίου στο Teatro degli Acrimboldi με κορυφαίους χορευτές της διεθνούς σκηνής του μπαλέτου. Ανάμεσα στα αστέρια που χόρεψαν στη σκηνή μαζί με τον Roberto Bolle οι χορευτές του Βασιλικού Μπαλέτου Marianela Núñez και Vadim Muntagirov, οι κορυφαίοι χορευτές του Μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου Nicoletta Manni και Timofej Andrijashenko, η κορυφαία χορεύτρια Maria Eichwald, η κορυφαία χορεύτρια Adiarys Almeida, η κορυφαία χορεύτρια με το μπαλέτο της Βοστώνης Misa Kuranaga, ο κορυφαίος χορευτής με το Μπαλέτο του Σαν Φρανσίσκο Angelo Greco και ο κορυφαίος χορευτής Bakhtiyar Adamzhan.

Μια ακόμη κορυφαία στιγμή του OnDance ήταν το υπέροχο τάνγκο που χόρεψε ο Roberto Bolle με την κορυφαία χορεύτρια του Μπαλέτου της Σκάλας του Μιλάνου, Nicoletta Manni στο εμπορικό κέντρο του Μιλάνου, Galleria Vittorio Emanuele II.

Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Πηγή: ondance.it

Πολυμέσα

Tango in #galleriavittorioemanuele con @robertobolle e @nicolettamanni

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη OnDance (@ondance.it) στις

επιστροφή στην κορυφή