Menu

Τα καλύτερα στιγμιότυπα από την Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου 2018 – Μπαλέτο της Αυστραλίας

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Μπαλέτου 2018 την Τρίτη 2 Οκτωβρίου οι κορυφαίοι θίασοι μπαλέτου σε όλο τον κόσμο παρουσίασαν ζωντανά στο Facebook όσα γίνονται στα μαθήματα μπαλέτου, στις πρόβες και στα παρασκήνια των μεγάλων Θεάτρων.

Φέτος το World Ballet Day οργανώθηκε λίγο διαφορετικά. Τρεις μεγάλοι θίασοι μπαλέτου, το Μπαλέτο της Αυστραλίας, το Μπαλέτο Μποσλόι και το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, συμμετείχαν με ζωντανές μεταδόσεις διάρκειας 5 ωρών το κάθε μπαλέτο. Στη συνέχεια η World Ballet Day προσκάλεσε άλλες κορυφαίες εταιρείες μπαλέτου από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν με τις δικές τους μεταδόσεις διάρκειας μισής ώρας.

Το Μπαλέτο της Αυστραλίας ξεκινάει τις ζωντανές μεταδόσεις του στο πλαίσιο του World Ballet Day με μια διασκεδαστική έναρξη κάθε χρόνο. Η Αυστραλιανή κωμική ηθοποιός Tegan Higginbotham φορώντας ένα κλασικό tutu πήρε το τραμ για να πάει στο Θέατρο μαγνητίζοντας τα βλέμματα των περαστικών. Στη συνέχεια προβλήθηκαν τα μαθήματα μπαλέτου και οι πρόβες των χορευτών για τα μπαλέτα Σταχτοπούτα, Η Ωραία Κοιμωμένη και Κοππέλια καθώς και για τη νέα παραγωγή του μπαλέτου Σπάρτακος από το Μπαλέτο της Αυστραλίας.

Ακόμα και αν δεν παρακολουθήσατε ζωντανά τις μεταδόσεις από την Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου 2018 μπορείτε να τις παρακολουθήσετε στο διαδίκτυο καθώς οι διάσημοι θίασοι έχουν ανεβάσει τα βίντεο στο youtube ή στο Facebook. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα μαθήματα μπαλέτου, τις πρόβες και εικόνες από τα παρασκήνια από το Μπαλέτο της Αυστραλίας.

Με πληροφορίες από: pointemagazine.com

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή