Menu

Ο Yuri Grigorovich και οι κορυφαίοι χορευτές του Μπολσόι στην Αθήνα – Οι όμορφες στιγμές της περιοδείας τους

Ο θρύλος των Μπολσόι Γιούρι Γκριγκορόβιτς μαζί με κορυφαίους χορευτές του Bolshoi Ballet και τους χορευτές του Grigorovich Ballet Theatre of Russia βρέθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στην Αθήνα. Οι χορευτές του Μπαλέτου Μπολσόι έχουν δημοσιεύσει στο instagram φωτογραφίες από την περιοδεία τους στην Αθήνα μαζί με τον θρυλικό χορογράφο Yuri Grigorovich.

Συγκεκριμένα το Grigorovich Ballet Theatre of Russia μαζί με τους κορυφαίους χορευτές του Μπαλέτου Μπολσόι παρουσίασαν στις 10 Οκτωβρίου το μπαλέτο Σπάρτακος στο Ηρώδειο. Ο θρύλος των Μπολσόι Γιούρι Γκριγκορόβιτς επέστρεψε στο Ηρώδειο φέτος με όλους τους συντελεστές του Μπαλέτου Γκριγκορόβιτς (150 άτομα: μπαλέτο, ορχήστρα, χορωδία) αλλά και με κορυφαίους σολίστ του θεάτρου Μπολσόι και εντυπωσίασε το κοινό με το μπαλέτο Σπάρτακος του Αράμ Χατσατουριάν. Στους κύριους ρόλους χόρεψαν οι κορυφαίοι χορευτές Denis Rodkin, Alexander Volchkov, Ekaterina Shipulina kai Maria Vinogradova.

Ένα ακόμη εντυπωσιακό μπαλέτο, Η Λίμνη των Κύκνων παρουσιάζεται από 12 έως 19 Οκτωβρίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών με το Grigorovich Ballet Theatre of Russia. Ο σπουδαιότερος εν ζωή Ρώσος χορογράφος ήρθε στην Ελλάδα με κορυφαίους χορευτές των Μπολσόι και 100 συντελεστές του Grigorovich Ballet Theatre of Russia για να παρουσιάσει την διασκευή του για το αριστούργημα του κλασικού ρεπερτορίου Η Λίμνη των Κύκνων. Στη Λίμνη των Κύκνων χόρεψαν οι κορυφαίοι χορευτές Maria Alexandrova, Vladislav Lantratov, Ksenia Zhiganshina και Ruslan Skvortsov και εντυπωσίασαν το κοινό με το ταλέντο τους.

Τις ημέρες της παραμονής τους στην Αθήνα οι διάσημοι χορευτές δημοσίευσαν στο instagram φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που πέρασαν στη χώρα μας. Ανάμεσα στις φωτογραφίες που ξεχωρίζουν είναι εκείνες της κορυφαίας μπαλαρίνας Maria Alexandrova με τον θρύλο των Μπολσόι Yuri Grigorovich. Οι κορυφαίοι χορευτές έλαμψαν στη σκηνή με το ταλέντο τους και ενθουσίασαν για μία ακόμη φορά το αθηναϊκό κοινό. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η διάσημη μπαλαρίνα Maria Alexandrova.

επιστροφή στην κορυφή