Menu

Όταν μια κορυφαία μπαλαρίνα αποφασίζει να παντρευτεί έναν βραβευμένο σεφ

Πριν η κορυφαία χορεύτρια του Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο, Mathilde Froustey συναντήσει τον αρραβωνιαστικό της, τον κάλεσε να παρακολουθήσει μια παράσταση στην οποία χόρευε – παρόλο που εκείνος ποτέ δεν είχε πάει σε μπαλέτο. Από εκείνη τη νύχτα βλέπει κάθε παράσταση της “ακόμα και όταν χόρευε έξι φορές στο μπαλέτο Καρυοθραύστης”, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η Froustey.

Ένας κοινός του ζευγαριού πήγε πριν ένα χρόνο την Mathilde Froustey στο εστιατόριο του Mourad Lahlou, βραβευμένου chef με αστέρι Michelin. Ο Lahlou ήθελε να συναντήσει την Froustey, αλλά η γνωστή μπαλαρίνα βρισκόταν στη μέση της σεζόν του Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο και είχε χρόνο μόνο μετά τις παραστάσεις. Έτσι ο βραβευμένος σεφ πήγε να παρακολουθήσει την παράσταση “Snowblind” του Cathy Marston στην οποία χόρευε η Froustey και οι δυο τους συναντήθηκαν στα παρασκήνια.

Ως σεφ δύο κορυφαίων εστιατορίων στο Σαν Φρανσίσκο, ο Mourad Lahlou εργάζεται μέχρι αργά τη νύχτα, όμως πάντα πηγαίνει να δει την Mathilde Froustey όταν χορεύει. Μάλιστα τον Αύγουστο της ζήτησε να παντρευτούν.

Όταν ξεκινήσαμε να βγαίνουμε, σκεφτήκαμε ότι οι κόσμοι μας ήταν τόσο διαφορετικοί, αλλά είχαμε την ίδια πίεση, την ίδια χαρά, την ίδια κούραση αλλά και την αίσθηση ολοκλήρωσης στο τέλος της ημέρας”, αναφέρει η Froustey.

Ο Lahlou, ο οποίος κατάγεται από το Μαρακές, έμαθε να μαγειρεύει στο σπίτι καθώς σπούδαζε οικονομικά στο κρατικό πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο. Συχνά καλούσε την μητέρα του να του δίνει συνταγές. Ποτέ δεν πήγε σε σχολή μαγειρικής και τα πιάτα του είναι εμπνευσμένα από οικογενειακές παραδόσεις και φρέσκα, βιολογικά τρόφιμα. Αυτό επηρέασε και την Froustey, η οποία σκέφτεται να εστιάσει τη διατροφή της σε βιολογικά προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Η Mathilde Froustey και ο Mourad Lahlou θέλουν ο γάμος τους τον ερχόμενο Σεπτέμβριο να είναι ένα μεγάλο πάρτι με πολύ καλό φαγητό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Mathilde Froustey από το 2013 είναι κορυφαία χορεύτρια του Μπαλέτου του Σαν Φρανσίσκο ενώ πριν ήταν σολίστ του Μπαλέτου της Όπερας του Παρισιού.

Δείτε παρακάτω μια από τις φωτογραφίες του ζευγαριού που έχει δημοσιεύσει η Mathilde Froustey στον λογαριασμό της στο instagram.

Πηγή: pointemagazine.com

επιστροφή στην κορυφή