Menu

Η Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου 2019 έρχεται στις 23 Οκτωβρίου με ζωντανές μεταδόσεις από μεγάλα μπαλέτα

Η Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου, μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε τα προηγούμενα χρόνια, φέτος επιστρέφει στις 23 Οκτωβρίου 2019 με ζωντανές μεταδόσεις από μεγάλους θιάσους μπαλέτου. Οι λάτρεις του μπαλέτου για ακόμη μία χρονιά θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν ζωντανά μέσω social media, τα μαθήματα μπαλέτου, τις πρόβες και όσα συμβαίνουν στα παρασκήνια μεγάλων Θεάτρων του κόσμου.

Μεταξύ των εταιρειών που συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή του μπαλέτου κάθε χρόνο, από το 2014 που ξεκίνησε αυτός ο θεσμός, είναι το Μπαλέτο της Αυστραλίας, το Μπαλέτο Μπολσόι, το Βασιλικό Μπαλέτο του Λονδίνου, το Εθνικό Μπαλέτο του Καναδά και το Μπαλέτο του Σαν Φρανσίσκο. Για σχεδόν 24 ώρες θα προβάλλονται σε livestreams οι πρόβες, τα μαθήματα μπαλέτου αλλά και συνεντεύξεις από διάσημους χορευτές και χορογράφους. Φέτος στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας του Μπαλέτου, κάθε εταιρεία θα παρουσιάσει το δικό της πρόγραμμα με θέμα Every Body Can Dance.

Η World Ballet Day είναι μια γιορτή του χορού και μια ευκαιρία για το κοινό από όλο τον κόσμο να έχει μια εικόνα του πως είναι να είναι κάποιος μέλος ενός διάσημου θιάσου μπαλέτου. Μπορεί μέσω των social media να δει την προπόνηση, τις πρόβες και την καθημερινότητα των χορευτών.

Φέτος η Παγκόσμια Ημέρα του Μπαλέτου έχει προγραμματιστεί για τις 23 Οκτωβρίου 2019 με ζωντανές μεταδόσεις μέσω Facebook και Youtube από διάσημα μπαλέτα. Μπορείτε να παρακολουθήσετε live τα αστέρια του μπαλέτου μέσα από τους λογαριασμούς στα social media των Australian Ballet, Bolshoi Ballet και Royal Ballet.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video:

επιστροφή στην κορυφή