Menu

The Latvian National Ballet: Τα μπαλέτα Swan Lake και Don Juan με το Μπαλέτο της Λετονίας στο διαδίκτυο

Η Εθνική Όπερα και Μπαλέτο της Λετονίας συνεχίζει το πρόγραμμα "Παρασκευή και Σάββατο βράδυ στην Όπερα" για τρίτη εβδομάδα με τα μπαλέτα Swan Lake και Don Juan. Έτσι την Παρασκευή 3 Απριλίου παρουσιάζει το μπαλέτο Swan Lake του Peter Tchaikovsky και το Σάββατο 4 Απριλίου το μπαλέτο Don Juan σε μουσική Wolfgang Amadeus Mozart και Frederic Chopin. Οι παραστάσεις θα είναι διαθέσιμες για 48 ώρες μετά την πρώτη προβολή τους στην online πλατφόρμα της επίσημης ιστοσελίδας της Εθνικής Όπερας και Μπαλέτου της Λετονίας.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του μπαλέτου Swan Lake με το Μπαλέτο της Λετονίας στις 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Πρόκειται για μια παραγωγή του μπαλέτου του 2002 που μαγνητοσκοπήθηκε το 2018 με πρωταγωνιστές τους χορευτές Jūlija Brauere (Odette), Jolanta Lubēja (Odile) και Viktors Seiko (Siegfried). Το μπαλέτο είναι σε παραγωγή και χορογραφία του Aivars Leimanis με βάση τη χορογραφία των Marius Petipa και Lev Ivanov. 

Το Σάββατο 4 Απριλίου είναι προγραμματισμένη η πρεμιέρα του μπαλέτου Don Juan του χορογράφου Hulio Arosarena με μουσική των Wolfgang Amadeus Mozart και Frederic Chopin που θα προβληθεί στις 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Στο μπαλέτο πρωταγωνιστούν οι χορευτές Raimonds Martinovs, Baiba Kokina, Elza Leimane, Alise Prudāne, Jūlija Brauere, Aleksandrs Osadčijs, Viktors Seiko, Kārlis Cīrulis και Ringolds Žigis. 

Το πρόγραμμα των μεταδόσεων για κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ ανακοινώνεται στις αρχές κάθε εβδομάδας.

Παρακολουθήστε το μπαλέτο στο: http://straume.lmt.lv/lv/kultura/kultura/gulbju-ezers/1053205

Δείτε την σχετική ανάρτηση για το μπαλέτο Swan Lake στην επίσημη σελίδα του The Latvian National Opera and Ballet στο facebook.

Με πληροφορίες από: opera.lv

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή