Menu

San Francisco Ballet: Το μπαλέτο Bespoke σε μουσική Johann Sebastian Bach στο διαδίκτυο έως 10 Απριλίου

Το Μπαλέτο του Σαν Φρανσίσκο προβάλει κορυφαίες παραστάσεις από το αρχείο του μέσω διαδικτύου. Έτσι στο πλαίσιο του προγράμματος SF@ Home παρουσιάζει το μπαλέτο Bespoke σε μουσική Johann Sebastian Bach και σε χορογραφία Stanton Welch. Το έργο Bespoke ξεκίνησε να προβάλλεται την Παρασκευή 3 Απριλίου και θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο έως την Παρασκευή 10 Απριλίου, στην επίσημη ιστοσελίδα του San Francisco Ballet (sfballet.org), στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στο αντίστοιχο κανάλι στο Youtube.

Το μπαλέτο Bespoke έκανε πρεμιέρα με το San Francisco Ballet κατά τη διάρκεια του Unbound: A Festival of New Works στις 24 Απριλίου 2018 στην War Memorial Opera House στο Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια. Η μουσική του μπαλέτου είναι τα Violin Concerto in A Minor BWV 1041 και E Major BWV 1042 του Johann Sebastian Bach.

Bespoke

Μουσική: Johann Sebastian Bach
Χορογραφία: Stanton Welch
Κοστούμια: Holly Hynes
Σχεδιασμός Φωτισμού: James F. Ingalls
Μαέστρος: Martin West
Βιολί: Cordula Merks
Πρωταγωνιστές: Sasha De Sola, Isabella DeVivo, Ellen Rose Hummel, Wona Park, Jennifer Stahl, WanTing Zhao, Alexandre Cagnat, Cavan Conley, Benjamin Freemantle, Angelo Greco, Steven Morse, Lonnie Weeks

Παρακολουθήστε παρακάτω το μπαλέτο από το κανάλι του San Francisco Ballet στο Youtube.

Με πληροφορίες από: sfballet.org

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή