Menu

Dutch National Ballet: Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικιών με το Μπαλέτο της Ολλανδίας σε διαδικτυακή προβολή

Το Εθνικό Μπαλέτο της Ολλανδίας προβάλει μέσω διαδικτύου το μπαλέτο "Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικιών" με τους κορυφαίους χορευτές του. Η προβολή του μπαλέτου θα γίνει μέσω live streaming το Σάββατο 11 Απριλίου στις 20:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας και θα είναι διαθέσιμο για μία εβδομάδα μέσω της νέας online πλατφόρμας στην επίσημη ιστοσελίδα του Dutch National Ballet. Το κλασικό μπαλέτο Καρυοθραύστης του Τσαϊκόφσκι σε μια μαγευτική παραγωγή των χορογράφων Toer van Schayk και Wayne Eagling έχει καταφέρει να κερδίσει το κοινό. Έτσι έχει επιλεγεί ως μία από τις κορυφαίες παραστάσεις που παρουσιάζει το Εθνικό Μπαλέτο της Ολλανδίας στο πλαίσιο του προγράμματος διαδικτυακών μεταδόσεων στην ιστοσελίδα του.

Η παραγωγή των Toer van Schayk και Wayne Eagling βασισμένη στην ιστορία του Hoffman, μεταφέρει την υπόθεση του μπαλέτου Καρυοθραύστης στην Ολλανδία. Έτσι το μπαλέτο Ο Καρυοθραύστης και ο βασιλιάς των ποντικιών διαδραματίζεται στην ολλανδική γιορτή του Σιντερλάγου γύρω στο 1810 στο Άμστερνταμ, με σκέιτερς πάγου σε ένα χειμωνιάτικο σκηνικό.

Στην παράσταση του μπαλέτου The Nutcracker and the Mouse King συμμετέχουν οι κορυφαίοι χορευτές, σολίστ και το corps de ballet του Dutch National Ballet.

Παρακολουθήστε το μπαλέτο στο: https://www.operaballet.nl/en/campagne/streaming-ballet

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση για την παράσταση στη σελίδα του Nationale Opera & Ballet στο facebook.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή