Menu

Royal Opera House: Το μπαλέτο The Winter's Tale σε online μετάδοση στα social media την 1η Μαΐου

Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου συνεχίζει το πρόγραμμα δωρεάν online μεταδόσεων επιλεγμένων παραστάσεων της με το μπαλέτο The Winter’s Tale σε χορογραφία Christopher Wheeldon. Η online μετάδοση του μπαλέτου θα ξεκινήσει την Παρασκευή 1 Μαΐου στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας, στην επίσημη σελίδα της Royal Opera House στο Facebook και στο κανάλι της Royal Opera House στο Youtube. Το έργο μετά την πρώτη προβολή του θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο για ένα μήνα, έως την 1η Ιουνίου 2020. 

Ο διάσημος χορογράφος Christopher Wheeldon μετά το επιτυχημένο μπαλέτο του "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων" συνεργάστηκε εκ νέου με τον σκηνογράφο Bob Crowley και τον συνθέτη Joby Talbot προκειμένου να δημιουργήσει, για το Royal Ballet το 2014, το πρώτο του μπαλέτο βασισμένο σε έργο του Σαίξπηρ. Η ιστορία αφηγείται την καταστροφή του γάμου μέσα από την έντονη ζήλια, την εγκατάλειψη ενός παιδιού και έναν έρωτα που μοιάζει να μην έχει ελπίδα. Παρ' όλα αυτά, μέσα από τις τύψεις και τη μετάνοια και όταν ένα άγαλμα ζωντανεύει σαν από θαύμα, έρχεται ένα τέλος συγχώρεσης και συμφιλίωσης.

Η ιστορία της αγάπης και της απώλειας του Σαίξπηρ γίνεται το πιο αριστοκρατικό μπαλέτο στην εμπνευσμένη προσαρμογή του Christopher Wheeldon, με μουσική του Joby Talbot, που μεταδίδεται δωρεάν online ως μέρος της  σειράς #OurHouseToYourHouse της Royal Opera House.

Δείτε παρακάτω το σχετικό video

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή