Menu

New York City Ballet: Το μπαλέτο Concerto DSCH σε χορογραφία Alexei Ratmansky σε διαδικτυακή προβολή

Το μπαλέτο της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει μια ψηφιακή εαρινή σεζόν από τις 21 Απριλίου, στο πλαίσιο της οποίας προβάλλει εντυπωσιακές παραστάσεις του ρεπερτορίου του. Η διαδικτυακή σεζόν έχει διάρκεια έξι εβδομάδες, με προβολές παραστάσεων μπαλέτου κάθε Τρίτη και Παρασκευή το βράδυ στις 8 pm ET (κάθε Τετάρτη και Σάββατο αντίστοιχα στις 3 π.μ. ώρα Ελλάδας), έως τις 29 Μαΐου. Κάθε παράσταση θα είναι διαθέσιμη για 72 ώρες στο επίσημο κανάλι του New York City Ballet στο Youtube, στην επίσημη σελίδα του New York City Ballet στο Facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα του https://www.nycballet.com/.

Από το Σάββατο 9 Μαΐου στις 3:00 π.μ. ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει να προβάλλεται το μπαλέτο Concerto DSCH σε χορογραφία Alexei Ratmansky και μουσική Dmitri Shostakovich, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο έως και την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 3:00 π.μ. που θα ξεκινήσουν να προβάλλονται μπαλέτα των George Balanchine και Jerome Robbins. To μπαλέτο Concerto DSCH με το New York City Ballet που προβάλλεται αυτές τις ημέρες στο διαδίκτυο είναι μια παράσταση μαγνητοσκοπημένη από 5 Οκτωβρίου 2018. Στην παράσταση συμμετέχουν οι κορυφαίοι χορευτές του New York City Ballet, Ashley Bouder, Sara Mearns, Tyler Angle, Gonzalo Garcia και ο πρώην χορευτής του New York City Ballet, Joaquin de Luz. Επίσης στην παράσταση συμμετέχει η πιανίστα Susan Walters και η Ορχήστρα του Μπαλέτου της Νέας Υόρκης υπό τη διεύθυνση του Andrews Sill.

Παρακολουθήστε το μπαλέτο Concerto DSCH στην επίσημη σελίδα του NYCB στο facebook (https://www.facebook.com/nycballet/), στο κανάλι του NYCB στο Youtube (https://www.youtube.com/user/newyorkcityballet) και στην επίσημη ιστοσελίδα του NYCB (https://www.nycballet.com/).

Δείτε παρακάτω το σχετικό video

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή