Menu

Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης: Το μπαλέτο Swan Lake σε χορογραφία Rudolf Nureyev σε online προβολή

Το Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης παρουσιάζει μέσα από την online πλατφόρμα της επίσημης ιστοσελίδας της Κρατικής Όπερας της Βιέννης (staatsoperlive.com) το κλασικό μπαλέτο Swan Lake σε χορογραφία Rudolf Nureyev. Το μπαλέτο Η Λίμνη των Κύκνων με το Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης θα ξεκινήσει να προβάλλεται διαδικτυακά από την Δευτέρα 11 Μαΐου 2020 στις 20:00 μ.μ. και θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο στο διαδίκτυο. Το μπαλέτο μπορείτε να παρακολουθήσετε στην online πλατφόρμα staatsoperlive.com κάνοντας δωρεάν εγγραφή και να απολαύσετε κάθε εβδομάδα και άλλες κορυφαίες παραστάσεις της Κρατικής Όπερας της Βιέννης. 

Το μπαλέτο Swan Lake σε μουσική Τσαϊκόφσκι με το Wienner Staatsballett είναι μια παραγωγή σε χορογραφία Rudolf Nureyev. Στην παράσταση συμμετέχουν οι χορευτές του Κρατικού Μπαλέτου της Βιέννης, Vladimir Shishov, Olga Esina, Eno Peci, Dagmar Kronberger, Alice Firenze, Kiyoka Hashimoto. Η παράσταση είναι μαγνητοσκοπημένη από τις 16 Μαρτίου 2014. Επίσης στην παράσταση συμμετέχει η ορχήστρα της Κρατικής Όπερας της Βιέννης υπό τη μουσική διεύθυνση του Alexander Ingram.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση για την παράσταση από τον λογαριασμό του Wiener Staatsballett στο instagram

Παρακολουθήστε το μπαλέτο Swan Lake με το Κρατικό Μπαλέτο της Βιέννης στο: https://staatsoperlive.com/event/0/5a3ae30a-d320-4e74-bcb4-2e83423352dd/watch

επιστροφή στην κορυφή