Menu

New York City Ballet: Έργα των χορογράφων George Balanchine και Jerome Robbins σε online προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Το μπαλέτο της Νέας Υόρκης έχει ξεκινήσει μια ψηφιακή εαρινή σεζόν από τις 21 Απριλίου, στο πλαίσιο της οποίας προβάλλει εντυπωσιακές παραστάσεις του ρεπερτορίου του. Η διαδικτυακή σεζόν έχει διάρκεια έξι εβδομάδες, με προβολές παραστάσεων μπαλέτου κάθε Τρίτη και Παρασκευή το βράδυ στις 8 pm ET (κάθε Τετάρτη και Σάββατο αντίστοιχα στις 3 π.μ. ώρα Ελλάδας), έως τις 29 Μαΐου. Κάθε παράσταση θα είναι διαθέσιμη για 72 ώρες στο επίσημο κανάλι του New York City Ballet στο Youtube, στην επίσημη σελίδα του New York City Ballet στο Facebook και στην επίσημη ιστοσελίδα του https://www.nycballet.com/.

Από την Τετάρτη 13 Μαΐου στις 3:00 π.μ. ώρα Ελλάδας θα ξεκινήσει να προβάλλεται ένα πρόγραμμα με χορογραφίες των George Balanchine και Jerome Robbins, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο έως και την Σάββατο 16 Μαΐου στις 3:00 π.μ. που θα ξεκινήσουν να προβάλλεται το έργο Pulcinella Variations σε χορογραφία Justin Peck.

Το πρόγραμμα με χορογραφίες των George Balanchine και Jerome Robbins του New York City Ballet περιλαμβάνει τα έργα:

Spring από το The Four Seasons σε χορογραφία Jerome Robbins, μαγνητοσκοπημένο από 3 Μαΐου 2018. Συμμετέχουν οι χορευτές Sara Mearns και Tyler Angle.

Theme and Variations από το Divertimento No. 15 σε χορογραφία George Balanchine, μαγνητοσκοπημένο από 2 Σεπτεμβρίου 2016. Συμμετέχουν οι χορευτές Lauren King, Sterling Hyltin, Ana Sophia Scheller, Abi Stafford, Tiler Peck, Andrew Veyette, Daniel Applebaum και Andrew Scordato.

Third Variation: Phlegmatic από το The Four Temperaments σε χορογραφία George Balanchine, μαγνητοσκοπημένο από 18 Ιανουαρίου 2017. Συμμετέχει ο χορευτής Ask la Cour.

Afternoon of a Faun σε χορογραφία Jerome Robbins, μαγνητοσκοπημένο από 11 Οκτωβρίου 2018. Συμμετέχουν οι χορευτές Sterling Hyltin και Joseph Gordon.

Rondo από το Western Symphony σε χορογραφία George Balanchine, μαγνητοσκοπημένο από 9 Μαΐου 2019. Συμμετέχουν οι χορευτές Teresa Reichlen, Roman Mejia, Lauren King, Taylor Stanley, Megan Fairchild και Jared Angle.

Παρακολουθήστε τα έργα των George Balanchine και Jerome Robbins στην επίσημη σελίδα του NYCB στο facebook (https://www.facebook.com/nycballet/), στο κανάλι του NYCB στο Youtube (https://www.youtube.com/user/newyorkcityballet) και στην επίσημη ιστοσελίδα του NYCB (https://www.nycballet.com/).

επιστροφή στην κορυφή