Menu

English National Ballet: Tο έργο Fantastic Beings σε χορογραφία Aszure Barton σε διαδικτυακή προβολή

Το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας παρουσιάζει μέσω διαδικτύου το έργο Fantastic Beings σε χορογραφία Aszure Barton. Πρόκειται για ένα νεοκλασικό και ευφάνταστο μπαλέτο εμπνευσμένο από την Ανθολογία της Φανταστικής Ζωολογίας. Στην παράσταση που προβάλλεται στο διαδίκτυο συμμετέχουν οι χορευτές του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας, με πρωταγωνιστές τους κορυφαίους χορευτές Erina Takahashi και Isaac Hernández.

Το μπαλέτο Fantastic Beings παρουσιάζεται μέσω livestream, την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στη σελίδα του English National Ballet στο Facebook και στο κανάλι του English National Ballet στο Youtube. Το μπαλέτο θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο για 48 ώρες και συγκεκριμένα έως την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 στις 22:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Στην παράσταση συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του English National Ballet. 

Το έργο Fantastic Beings είναι, με τα λόγια της δημιουργού του, «ένα πραγματικά φυσικό, δυναμικό, πολύχρωμο έργο». Το 2016, η χορογράφος Aszure Barton δημιούργησε το Fantastic Beings ως μέρος του τριπλού έργου She Said από γυναίκες χορογράφους. Το έργο ανασκευάστηκε το 2018 και παρουσιάστηκε ως μέρος του προγράμματος Voices of America στο Sadler's Wells, όταν μαγνητοσκοπήθηκε αυτή η παράσταση.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του English National Ballet στο facebook

 
επιστροφή στην κορυφή