Menu

English National Ballet: To έργο Nora σε χορογραφία Stina Quagebeur σε διαδικτυακή προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας προβάλλει μέσω διαδικτύου το έργο Nora σε χορογραφία Stina Quagebeur. Πρόκειται για ένα μονόπρακτο μπαλέτο εμπνευσμένο από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο έργο A Doll's House του Henrik Ibsen, μιας γυναίκας που οδεύει στο δρόμο προς την ανεξαρτησία. Το μπαλέτο Nora που παρουσιάζεται online είναι ένα έργο της Αναπληρώτριας Χορογράφου και Καλλιτέχνη του English National Ballet, Stina Quagebeur.

Η μουσική του έργου είναι από τον υποψήφιο για Όσκαρ συνθέτη Philip Glass και στην παράσταση ερμηνεύεται από την Φιλαρμονική Ορχήστρα του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας υπό τη μουσική διεύθυνση του Gavin Sutherland, με τον πιανίστα Chris Swithinbank.

Το μπαλέτο Nora παρουσιάζεται μέσω livestream, την Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στη σελίδα του English National Ballet στο Facebook και στο κανάλι του English National Ballet στο Youtube. Το μπαλέτο είναι μαγνητοσκοπημένο από τον Απρίλιο 2019 από το Θέατρο Sadler’s Wells του Λονδίνου και θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρόνο στο διαδίκτυο.

 

επιστροφή στην κορυφή