Menu

Dutch National Ballet: Τα έργα Paquita, Penumbra και No Time Before Time σε online προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Το Εθνικό Μπαλέτο της Ολλανδίας προβάλει μέσω διαδικτύου μεγάλες παραστάσεις μπαλέτου με τους κορυφαίους χορευτές του. Το πρόγραμμα των διαδικτυακών μεταδόσεων του Dutch National Ballet συνεχίζεται με τα έργα Paquita, Penumbra και No Time Before Time. Τα έργα ξεκίνησαν να προβάλλεται από το Σάββατο 30 Μαΐου και θα είναι διαθέσιμα έως το Σάββατο 6 Ιουνίου στην επίσημη ιστοσελίδα του Dutch National Ballet (https://www.operaballet.nl/). 

Paquita

Το μπαλέτο Paquita είναι από τα σπουδαιότερα έργα του κλασικού ρεπερτορίου. H παραγωγή της Associate Artistic Director του Εθνικού Μπαλέτου της Ολλανδίας, Rachel Beaujean, βασισμένη στην παραγωγή του Marius Petipa, αποτελεί μια πιο σύγχρονη εκδοχή του κλασικού μπαλέτου του 19ου αιώνα. Χορεύουν οι κορυφαίοι χορευτές Anna Tsygankova και Matthew Golding. Συμμετέχει η ορχήστρα του Dutch National Ballet υπό τη μουσική διεύθυνση του Matthew Rowe.

Penumbra

Ο κορυφαίος χορογράφος και καλλιτέχνης Remi Wörtmeyer δημιούργησε ένα pas de deux με τη μουσική του Rachmaninov. Η μουσική τον ενέπνευσε να δημιουργήσει μια χορογραφία στην οποία δύο εραστές συναντιούνται στη σκιά της νύχτας. Συμμετέχουν οι χορευτές Anna Ol και Artur Shesterikov. Πιάνο Olga Khoziainova.

No Time Before Time

Ο χορογράφος και καλλιτεχνικός συντονιστής του Junior Company, Ernst Meisner, δημιούργησε το έργο No Time Before Time για τους χορευτές του Junior Company, του θιάσου νέων χορευτών του Dutch National Ballet. Το έργο είναι σε μουσική του Alexander Balanescu. Συμμετέχουν οι χορευτές του Junior Company και η Ορχήστρα του Dutch National Ballet υπό τη μουσική διεύθυνση του Matthew Rowe.

Παρακολουθήστε τα έργα στο: https://www.operaballet.nl/en/online/ballet/streaming

επιστροφή στην κορυφή