Menu

Miami City Ballet: Παρακολουθήστε online το μπαλέτο Nine Sinatra Songs της Twyla Tharp

Το Miami City Ballet στο πλαίσιο του προγράμματος online μεταδόσεων παραστάσεων του, παρουσιάζει τα μπαλέτα Firebird, Heatscape, Nine Sinatra Songs και Symphonic Dances. Οι παραστάσεις προβάλλονται μέσω της σελίδας στο Facebook και του καναλιού του Miami City Ballet στο Youtube. 

Το εμβληματικό ρώσικο μπαλέτο Farebird, βασισμένο σε ένα παραμύθι με τη μαγευτική μουσική του Igor Stravinsky, είναι ένα έργο που μας μεταφέρει σε ένα παραμυθένιο σκηνικό με πριγκίπισσες, ιππότες και τέρατα. Το μπαλέτο σε χορογραφία των George Balanchine και Jerome Robbins δεν είχε παρουσιαστεί ποτέ εκτός Νέας Υόρκης από την παγκόσμια πρεμιέρα του το 1949, έως την πρεμιέρα της παραγωγής του Miami City Ballet τον περασμένο Φεβρουάριο. Το έργο Firebird θα είναι διαθέσιμο στο κανάλι του Miami City Ballet στο Youtube έως τις 29 Ιουνίου. 

Το Σάββατο 27 Ιουνίου στις 3:00 π.μ. ώρα Ελλάδας παρουσιάζεται, μέσα από την σελίδα του Miami City Ballet στο Facebook (https://www.facebook.com/miamicityballet) και από το κανάλι του Miami City Ballet στο Youtube (https://www.youtube.com/user/MiamiCityBallet), το έργο Nine Sinatra Songs της Twyla Tharp. Το μπαλέτο μας μεταφέρει σε ένα ρομαντικό κόσμο με τα τραγούδια του Σινάτρα. 

Στις 12 Ιουλίου θα προβληθεί το μπαλέτο Symphonic Dances σε χορογραφία Alexei Ratmansky με τη μουσική του Rachmaninof που δημιουργήθηκε ειδικά για το Miami City Ballet. 

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό του Miami City Ballet στο instagram.

επιστροφή στην κορυφή