Menu

The Stuttgart Ballet: Το έργο Taiyō to Tsuki σε χορογραφία Martin Schläpfer σε video on demand

Το Μπαλέτο της Στουτγκάρδης συνεχίζει το πρόγραμμα διαδικτυακών μεταδόσεων παραστάσεων του, με το έργο Taiyō to Tsuki σε χορογραφία Martin Schläpfer. Ο διορισμένος Καλλιτεχνικός διευθυντής του Κρατικού Μπαλέτου της Βιέννης, ο οποίος έχει δημιουργήσει αρκετά έργα για δικές του ομάδες χορού, δημιούργησε το πρώτο του έργο για το Μπαλέτο της Στουτγκάρδης τον Φεβρουάριο του 2020. Αντιπαραθέτοντας την ρομαντική 3η Συμφωνία του Franz Schubert με το επιβλητικό Seascapes of Fukuyama του Toshio Hosakawa, το νέο έργο του Martin Schläpfer συνδυάζει την χαρούμενη χορογραφία με στιγμές στοχασμού και ηρεμίας.

Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη σε video on demand στην επίσημη ιστοσελίδα του Stuttgart Ballet (stuttgart-ballet.de) και στο επίσημο κανάλι Das Stuttgarter Ballett στο Youtube από την Πέμπτη 2 Ιουλίου 2020 στις 19:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας έως και την Κυριακή 5 Ιουλίου 2020 στις 23:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Πληροφορίες παράστασης

Χορογραφία: Martin Schläpfer

Μουσική: Franz Schubert Symphony No. 3 in D major, Toshio Hosokawa Ferne Landschaft III: Seascapes of Fukuyama

Σκηνικά και κοστούμια: Florian Etti

Φωτισμοί: Thomas Diek

Παγκόσμια Πρεμιέρα: 22 Φεβρουαρίου 2020, Stuttgart Ballet

Καστ

Hyo-Jung Kang, Miriam Kacerova, Anna Osadcenko, Rocio Aleman, Jessica Fyfe, Daiana Ruiz, Veronika Verterich, Vittoria Girelli, Fernanda De Souza Lopes
Friedemann Vogel, David Moore, Roman Novitzky, Daniele Silingardi, Adrian Oldenburger, Martino Semenzato, Matteo Miccini, Timoor Afshar, Christopher Kunzelmann, Moacir de Oliveira

Συμμετέχει η Ορχήστρα του Κρατικού Θεάτρου της Στουτγκάρδης υπό τη μουσική διεύθυνση του James Tuggle.

Παρακολουθήστε το μπαλέτο Taiyō to Tsuki σε χορογραφία Martin Schläpfer στο https://www.stuttgart-ballet.de/  και στο κανάλι του Stuttgart Ballet στο Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCk9WDFKf3TjXwk1rf1tgfGg)

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση από τον λογαριασμό του Stuttgart Ballet στο instagram.

επιστροφή στην κορυφή