Menu

Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου: Γκαλά μπαλέτου με κορυφαίους χορευτές μέσω livestreaming

Το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου παρουσιάζει online ένα εντυπωσιακό γκαλά μπαλέτου με τους κορυφαίους χορευτές του. Η εκδήλωση "From Berlin with Love" (Από το Βερολίνο με Αγάπη) θα μεταδοθεί την Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 στις 20:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στο κανάλι του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου (Staatsballett Berlin) στο Youtube. 

Στο τέλος της σεζόν της πιο ασυνήθιστης σεζόν 2019/2020, το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου ετοίμασε μια έκπληξη για τους λάτρεις του χορού. Στο γκαλά μπαλέτου "Από το Βερολίνο με Αγάπη" οι κορυφαίοι χορευτές του Κρατικού Μπαλέτου του Βερολίνου, Aurora Dickie, Ksenia Ovsyanick, Iana Salenko, Polina Semionova, καθώς και Ross Martinson, Johnny McMillan, Daniil Simkin, Dinu Tamazlacaru και Marian Walter, θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από διάσημα μπαλέτα. Επίσης στην παράσταση συμμετέχει ο Διευθυντής της Ορχήστρας της Κρατικής Όπερας του Βερολίνου Donald Runnicles και οι καλλιτέχνες Alina Pronina στο πιάνο και Elisabeth Heise-Glass στο βιολί.

Πάρτε μια γεύση απ' όσα θα δείτε στο γκαλά μπαλέτου From Berlin with Love με το Κρατικό Μπαλέτο του Βερολίνου από το video που δημοσιεύτηκε στο κανάλι του Staatsballett Berlin στο Youtube.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή