Menu

Εβδομαδιαίο σεμινάριο κλασικού χορού με την Ελεάνα Ανδρεούδη, Α' χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής

Η A' χορεύτρια της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και της Arena di Verona της Ιταλίας, Ελεάνα Ανδρεούδη θα διδάξει σε ένα ξεχωριστό εβδομαδιαίο εντατικό σεμινάριο κλασικού χορού στην Σχολή Χορού Lifedance Center - Φώτης Μεταξόπουλος (Αριστομένους 32, Ζωγράφου). 

Σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της σχολής χορού Lifedance Center - Φώτης Μεταξόπουλος στο facebook: "Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να δοθεί έμφαση στη τεχνική των χορευτών με ασκήσεις μπάρας-κέντρου και στις pointes. Έρχεται για να μεταδώσει τις γνώσεις την αγάπη και το πάθος της για τον κλασικό χορό. Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά επιπέδου intermediate foundation και άνω και θα πραγματοποιηθεί από 13-17 Ιουλίου καθημερινά 17:00-19:00. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες καλέστε στη γραμματεία της σχολής μας καθημερινά μετά τις 17:30 στο 2107798368. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και περιορισμό ατόμων στην αίθουσα σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας για τον COVID-19".

Ελεάνα Ανδρεούδη

Γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε με υποτροφία στην Ακαδημία «Χάιντς Μποσλ» Μονάχου, ενώ παράλληλα είχε προσκλήσεις από την Αμερικανική Ακαδημία Χορού, την Κρατική Σχολή Χορού της Όπερας της Βιέννης και την Ανώτερη Σχολή Χορού των Καννών «Ροζέλλα Χάιταουερ». Από το 2018 ξεκίνησε διεθνή σταδιοδρομία, ενώ εμφανίστηκε ως Α΄ Χορεύτρια στην Αρένα της Βερόνας στην παραγωγή Αΐντα (σκηνοθεσία Φράνκο Τζεφιρέλλι / χορογραφία Βλαντίμιρ Βασίλιεφ και Σουζάννα Έγκρι, 2018 & 2019) και Τραβιάτα (σκηνοθεσία Φράνκο Τζεφιρέλλι / χορογραφία Τζουζέππε Πικόνε, 2019) λαμβάνοντας εξαιρετικές κριτικές. Συμμετέχει σε διεθνή γκαλά και παραστάσεις ανά τον κόσμο. Υπήρξε υπότροφος του Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, ενώ έλαβε δίπλωμα καθηγήτριας χορού με άριστα. Εκπροσώπησε την Ελλάδα στην 11η Eurovision Νέων Χορευτών στη Βαρσοβία και κατατάχθηκε στους δέκα καλύτερους νεαρούς χορευτές της Ευρώπης (2005). Έχει βραβευτεί με διεθνή πρώτα βραβεία σε Grand Prix και τιμητικές διακρίσεις. Το 2012 έγινε μέλος του Μπαλέτου της ΕΛΣ, το 2014 Κορυφαία, το 2015 Σολίστ και το 2017 Α΄ Χορεύτρια.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση για το σεμινάριο κλασικού χορού από τoν επίσημο λογαριασμό της Σχολής Χορού Lifedance Center - Φώτης Μεταξόπουλος στο instagram.

Πολυμέσα

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Μην χάσετε το εβδομαδιαίο εντατικό σεμινάριο κλασικού χορού με την μοναδική @eleanaandreoudi διεθνή A χορεύτρια της Eθνικής Λυρικής Σκηνής και της Arena di Verona της Ιταλίας. Ο στόχος του σεμιναρίου είναι να δωθεί έμφαση στη τεχνική των χορευτών με ασκήσεις μπάρας-κέντρου και στις pointes. Έρχεται για να μεταδώσει τις γνώσεις την αγάπη και το πάθος της για τον κλασικό χορό. Το σεμινάριο απευθύνεται σε παιδιά επιπέδου intermediate foundation και ανω και θα πραγματοποιηθεί από 13-17 Ιουλίου καθημερινά 17:00-19:00. Για κρατήσεις θέσεων και πληροφορίες καλέστε στη γραμματεία της σχολής μας καθημερινά μετά τις 17:30 στο 2107798368. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και περιορισμό ατόμων στην αίθουσα σύμφωνα με τους κανονισμούς προστασίας για τον COVID-19. Ευχαριστούμε. Βιογραφικο Ελεάνας Ανδρεούδη : https://www.nationalopera.gr/syntelestes/item/130-eleana-andreoydi

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη LIFEDANCECENTER-Φ.ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ (@lifedancecenter) στις

επιστροφή στην κορυφή