Menu

Οι κορυφαίοι χορευτές των Μπολσόι και Μαριίνσκι στην Αθήνα – Οι φωτογραφίες των αστεριών του μπαλέτου

  • Κατηγορία Νέα

Τα αστέρια του μπαλέτου βρίσκονται στην Αθήνα για δύο παραστάσεις που θα μείνουν αξέχαστες στο κοινό. Ορισμένοι από τους διασημότερους χορευτές των Θεάτρων Μπολσόι και Μαριίνσκι της Ρωσίας παρουσιάζουν στις 24 και 25 Νοεμβρίου ένα εντυπωσιακό γκαλά μπαλέτου στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου. Συνολικά 12 μεγάλοι χορευτές χορεύουν γνωστά αποσπάσματα από τα μεγαλύτερα μπαλέτα του κλασικού ρεπερτορίου και αποδεικνύουν ότι το μπαλέτο είναι η μεγαλύτερη γιορτή της ψυχής.

Μερικά από τα μεγάλα ονόματα του μπαλέτου που χορεύουν στην παράσταση είναι η Ευγενία Ομπρατσόβα, ο Ρουσλάν Σκβορτσόφ, η Κριστίνα Κρέτοβα, ο Αρτέμι Μπελιακόφ, η Ντάρια Χοχλόβα και ο Ίγκορ Τσβιρκό από τα Μπαλέτα Μπολσόι καθώς και ο Μαξίμ Ζούζιν από τα Μπαλέτα Μαριίνσκι και άλλοι διάσημοι χορευτές. Οι σπουδαίοι καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν αποσπάσματα από διάσημες παραστάσεις όπως «Η Λίμνη των Κύκνων», «Η Ωραία Κοιμωμένη», «Καρυοθραύστης», «Ζιζέλ», «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», «Δον Κιχώτης», «Κουρσάρος» κ.α. 

Οι διάσημοι χορευτές φανερά ενθουσιασμένοι ανέβασαν στο instagram φωτογραφίες από την επίσκεψη τους στην Αθήνα. Η κορυφαία μπαλαρίνα Ευγενία Ομπρατσόβα μας έδειξε στιγμιότυπα από το Christmas Theatre στο Κλειστό Ολυμπιακό Στάδιο Γαλατσίου όπου έχει στηθεί ένα λαμπερό κόκκινο χαλί και ένα εντυπωσιακό Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Επίσης η κορυφαία χορεύτρια Κριστίνα Κρέτοβα μας έδειξε στιγμιότυπα από τις βόλτες της στην Αθήνα. 

επιστροφή στην κορυφή