Menu

Η μπαλαρίνα σύντροφος του Μικ Τζάγκερ παρουσιάζει το μπαλέτο της σε μουσική Rolling Stones

Η Μέλανι Χάμρικ (Melanie Hamrick), χορεύτρια του American Ballet Theatre και σύντροφος του θρύλου της ροκ, Μικ Τζάγκερ (Mick Jagger), δημιούργησε το δικό της μπαλέτο με μουσική των Rolling Stones, το οποίο παρουσιάζεται την Τρίτη 26 Μαρτίου 2019 στο Θέατρο Mariinsky της Αγίας Πετρούπολης.

Το έργο της Μέλανι Χάμρικ σε μουσική επιμέλεια του ίδιου του Μικ Τζάγκερ, κάνει πρεμιέρα στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Μπαλέτου Μαριίνσκι για Νέους Χορογράφους στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας και τον Απρίλιο στο Youth America Grand Prix στο Lincoln Center. Η νεαρή μπαλαρίνα έχει λάβει άδεια από το American Ballet Theatre για τη δημιουργία του μπαλέτου και είναι ενθουσιασμένη για το νέο επαγγελματικό της βήμα. Να σημειωθεί ότι το μπαλέτο έχει τίτλο “Porte Rouge” και παρουσιάζεται με χορευτές από το Μπαλέτο της Νέας Υόρκης και το Μπαλέτο Μαριίνσκι.

Ο θρυλικός frontman των Rolling Stones και η μπαλαρίνα Μέλανι Χάμρικ είναι μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια και έχουν αποκτήσει ένα γιο δύο ετών, τον Ντεβ. Λίγες ημέρες πριν την παρουσίαση του νέου της έργου, η νεαρή μπαλαρίνα σε ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μας έδειξε στιγμιότυπα από τις πρόβες των χορευτών σημειώνοντας: “Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που αυτοί οι εκπληκτικοί χορευτές από το NYCB θα συνεργαστούν μαζί με τους χορευτές του Θεάτρου Μαριίνσκι για να εμφανιστούν στην πρεμιέρα του “Porte Rouge” στο Mariinsky Theatre στις 26 Μαρτίου”.

επιστροφή στην κορυφή