Menu

O Jean-Paul Gaultier παρακολούθησε το μπαλέτο Η Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Mariinsky

Ο Jean-Paul Gaultier στο πλαίσιο της περιοδείας του στη Ρωσία για το Fashion Freak Show βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη όπου επισκέφτηκε το Θέατρο Mariinsky. Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής μόδας παρακολούθησε την κλασική έκδοση του μπαλέτου Η Λίμνη των Κύκνων και μετά το τέλος της παράστασης συνεχάρη τους κορυφαίους χορευτές του διάσημου θιάσου μπαλέτου, Anastasia Matvienko και Vladimir Shklyarov που χόρεψαν στους πρώτους ρόλους. Το Θέατρο Mariinsky δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του στο instagram, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, μία φωτογραφία από την επίσκεψη του Jean-Paul Gaultier στο ιστορικό Θέατρο της Αγίας Πετρούπολης. Η ανάρτηση σε μετάφραση από τα ρώσικα αναφέρει: "Είναι αδύνατο να φανταστεί κανείς τη μόδα χωρίς τον Jean-Paul Gaultier - και μια επίσκεψη στην Αγία Πετρούπολη χωρίς τη Λίμνη των Κύκνων στο Θέατρο Mariinsky - o Vladimir Shklyarov @vladimir_shklyarov με τον διάσημο σχεδιαστή μόδας και την Anastasia Matvienko @matvienko_family που χόρευαν στην παράσταση".

Να σημειωθεί ότι ο Jean-Paul Gaultier παρουσίασε την τελευταία του επίδειξη μόδας στις 22 Ιανουαρίου 2020 με ένα φαντασμαγορικό show στην εβδομάδα μόδας του Παρισιού με διάσημους καλεσμένους, supermodels, καλλιτέχνες και κινηματογραφικούς αστέρες συμπληρώνοντας 50 χρόνια καριέρας στο χώρο της μόδας. 

Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία του διάσημου σχεδιαστή με τους κορυφαίους χορευτές του Μπαλέτου Μαριίνσκι που δημοσιεύτηκε στον λογαριασμό του Mariinsky Theatre στο instagram.

 

 

επιστροφή στην κορυφή