Menu

Stanislavsky Theatre: Τα μπαλέτα Serenade, Esmeralda και Giselle διαθέσιμα στο διαδίκτυο

Το Θέατρο Stanislavsky της Μόσχας στη Ρωσία, όπως και τα περισσότερα μεγάλα θέατρα σε όλο τον κόσμο, δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου ορισμένες από τις καλύτερες παραστάσεις μπαλέτου. Έτσι είναι διαθέσιμα για προβολή τα μπαλέτα Serenade του G. Balanchine, Esmeralda του V. Burmeister και Giselle του M.Petipa με τους χορευτές του Stanislavsky Ballet. 

To Stanislavski and Nemirovich-Danchenko Moscow Academic Music Theatre ιδρύθηκε το 1941 και η έδρα του είναι στη Μόσχα της Ρωσίας. Το μπαλέτο του διάσημου θεάτρου αποτελείται από πάνω από 50 επαγγελματίες χορευτές και 61 μέλη του corps de ballet.

Αυτές τις ημέρες σύμφωνα με ανάρτηση στην επίσημη σελίδα του Θεάτρου Stanislavsky στο facebook, είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο το μπαλέτο Serenade σε χορογραφία George Balanchine και μουσική Pyotr Tchaikovsky που παρουσιάστηκε σε παγκόσμια πρεμιέρα 1 Μαρτίου 1935 ενώ πρεμιέρα στο Θέατρο Stanislavsky έκανε 25 Νοεμβρίου 2017. Επίσης το μπαλέτο La Esmeralda σε χορογραφία Vladimir Burmeister και μουσική Cesare Pugni, Reinhold Glière, Sergei Vasilenko που παρουσιάστηκε σε πρεμιέρα στις 14 Οκτωβρίου 1950. Και το μπαλέτο Giselle σε χορογραφία Marius Petipa και μουσική Adolphe Adam.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα μπαλέτα στα:

https://okko.tv/movie/serenada-mamt-im-stanislavskogo-i-nemirovicha-danchenko

https://okko.tv/movie/ehsmeralda-mamt-im-stanislavskogo-i-nemirovicha-danchenko

https://okko.tv/movie/zhizel-redakcija-lorana-ilera-mamt-im-stanislavskogo-i-nemirovicha-danchenko

Δείτε παρακάτω την σχετική ανάρτηση για το πρόγραμμα στην επίσημη σελίδα του Θεάτρου Stanislavsky στο facebook.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή