Menu

Royal Opera House: Το μπαλέτο The Cellist με το Royal Ballet σε διαδικτυακή προβολή

  • Κατηγορία Νέα

Η Βασιλική Όπερα του Λονδίνου συνεχίζει το πρόγραμμα δωρεάν online μεταδόσεων επιλεγμένων παραστάσεων της με το μπαλέτο The Cellist σε χορογραφία Cathy Marston. Η online μετάδοση του μπαλέτου θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας, στην επίσημη σελίδα της Royal Opera House στο Facebook και στο κανάλι της Royal Opera House στο Youtube. Το έργο μετά την πρώτη προβολή του θα είναι διαθέσιμο στο διαδίκτυο έως τις 11 Ιουνίου 2020. 

Πρόκειται για ένα μπαλέτο σε χορογραφία από την ταλαντούχα χορογράφο Cathy Marston, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τη ιδιαίτερη ζωή και σταδιοδρομία της σπουδαίας Βρετανίδας βιολοντσελίστα Jacqueline du Pré (Ζακλίν ντι Πρε). Ο συνθέτης Philip Feeney ενσωματώνει μερικές από τις πιο ισχυρές μουσικές  για τσέλο των Elgar, Beethoven, Fauré, Mendelssohn, Piatti, Rachmaninoff και Schubert σε ένα εξαιρετικό έργο που είναι το ίδιο φόρος τιμής στο τσέλο. Το μπαλέτο The Cellist παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον Φεβρουάριο του 2020. Στην παράσταση συμμετέχουν οι κορυφαίοι χορευτές του Royal Ballet, Lauren Cuthbertson, Marcelino Sambé και Matthew Ball.

Παρακολουθήστε το μπαλέτο The Cellist από την Παρασκευή 29 Μαΐου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στην επίσημη σελίδα της Royal Opera House στο Facebook και στο κανάλι της Royal Opera House στο Youtube.

επιστροφή στην κορυφή