Menu

Teatro Colón: The Merry Widow με τους χορευτές Marianela Nunez και Alejandro Parente σε online προβολή

Το Teatro Colón του Μπουένος Άιρες της Αργεντινής δίνει τη δυνατότητα στο κοινό να παρακολουθήσει μέσω διαδικτύου εντυπωσιακές παραγωγές του. Έτσι την Κυριακή 31 Μαΐου (ξημερώματα Δευτέρας 1ης Ιουνίου στην Ελλάδα) είναι προγραμματισμένη η μετάδοση του μπαλέτου The Merry Widow (Η Εύθυμη Χήρα) με πρωταγωνιστές την κορυφαία χορεύτρια του Royal Ballet, Marianela Nunez και τον σπουδαίο χορευτή Alejandro Parente.

Το έργο είναι σε σκηνοθεσία της Paloma Herrera (πρώην κορυφαία χορεύτρια του American Ballet Theatre και σημερινή καλλιτεχνική διευθύντρια του μπαλέτου του Teatro Colón) και σε χορογραφία του Ronald Hynd. Συμμετέχει η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Μπουένος Άιρες υπό τη μουσική διεύθυνση του Manuel Coves. 

Το μπαλέτο The Merry Widow (La viuda alegre) βασίζεται στην ομώνυμη όπερα του Franz Lehár. Στην παράσταση χορεύουν οι διάσημοι χορευτές Marianela Nunez, Alejandro Parente, Camila Bocca, Maximiliano Iglesias, Nestor Asaff. Επίσης συμμετέχουν οι σολίστ και το corps de ballet του Μπαλέτου του Teatro Colon της Αργεντινής.

Η online μετάδοση του μπαλέτου ξεκινά τη Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 στις 2:00 π.μ. ώρα Ελλάδας και θα είναι διαθέσιμο στην online πλατφόρμα της επίσημης ιστοσελίδας του θεάτρου (https://teatrocolon.org.ar/es/en-vivo) και στα κοινωνικά δίκτυα Facebook και Youtube του Teatro Colón. 

Δείτε παρακάτω το video της παράστασης

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή