Menu

Scottish Ballet: Τα μπαλέτα The Rite of Spring και The Fairy’s Kiss σε διαδικτυακή προβολή

Το Μπαλέτο της Σκωτίας, στο πλαίσιο του προγράμματος Stay Home with Stravinsky, παρουσιάζει μέσω διαδικτύου τα μπαλέτα The Rite of Spring και The Fairy’s Kiss. Το μπαλέτο "Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης" σε χορογραφία Christopher Hampson και σε μουσική Igor Stravinsky ξεκίνησε να προβάλλεται στο επίσημο κανάλι του Mariinsky Theatre στο Youtube από τις 27 Μαΐου. Το μπαλέτο The Fairy’s Kiss σε χορογραφία Sir Kenneth MacMillan θα ξεκινήσει να προβάλλεται την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2020 στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας. Και τα δύο μπαλέτα θα είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο έως τις 30 Ιουνίου 2020.

Το μπαλέτο The Rite of Spring σε χορογραφία Christopher Hampson, μετά από την παρουσίαση του σε περιοδεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, τώρα μεταδίδεται online για το κοινό σε όλο τον κόσμο. Η παράσταση μαγνητοσκοπήθηκε στο The Festival Theatre στο Εδιμβούργο τον περασμένο Οκτώβριο και θα είναι διαθέσιμη από 27 Μαΐου έως 30 Ιουνίου 2020. 

Το μπαλέτο The Fairy’s Kiss είναι ένα μπαλέτο μίας πράξης που δημιούργησε ο Kenneth MacMillan το 1928 και είναι εμπνευσμένο από το παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν «The Ice Maiden». Το Μπαλέτο της Σκωτίας έδωσε μια νέα πνοή στο μπαλέτο το φθινόπωρο του 2017. Το μπαλέτο παρουσιάστηκε στο πλαίσιο περιοδείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, συμπεριλαμβανομένης της πρώτης παρουσίασης του στο Royal Opera House του Λονδίνου ως μέρος του Kenneth MacMillan: A National Celebration. Η παράσταση έχει μαγνητοσκοπηθεί στο The Festival Theatre στο Εδιμβούργο και θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο έως 30 Ιουνίου 2020. 

Παρακολουθήστε παρακάτω το μπαλέτο The Rite of Spring

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή