Menu

English National Ballet: Το μπαλέτο Song of the Earth του Kenneth MacMillan σε online προβολή

Το Εθνικό Μπαλέτο της Αγγλίας παρουσιάζει μέσω διαδικτύου το μπαλέτο Song of the Earth σε χορογραφία Kenneth MacMillan. Το μπαλέτο Song of the Earth προβάλλεται online την Τετάρτη 17 Ιουνίου στις 21:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας στο κανάλι του English National Ballet στο Youtube και στην επίσημη σελίδα του English National Ballet στο facebook. 

Εμπνευσμένο από το μουσικό έργο Das Lied von der Erde του συνθέτη Gustav Mahler, το αριστουργηματικό έργο του Kenneth MacMillan συνδυάζει την μουσική, την ποίηση και την χορογραφία. Τρεις κεντρικές μορφές απεικονίζουν την γλυκόπικρη πραγματικότητα της αγάπης και της απώλειας: μια γυναίκα, ένας άνδρας και ένας αινιγματικός αγγελιοφόρος. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Εθνικού Μπαλέτου της Αγγλίας, Tamara Rojo και οι κορυφαίοι χορευτές Joseph Caley και Jeffrey Cirio.

Η παράσταση που προβάλλεται online είναι μαγνητοσκοπημένη από τον Οκτώβριο του 2017 στο Palace Teatre του Μάντσεστερ με το English National Ballet και την Φιλαρμονική Ορχήστρα του English National Ballet με τους καλλιτέχνες Rhonda Browne και Samuel Sakker. Η παράσταση θα είναι διαθέσιμη στο διαδίκτυο για 48 ώρες.

Δείτε παρακάτω το video της παράστασης

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή