Menu

Denis Rodkin and Friends στο Ηρώδειο: Οι φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι χορευτές στα social media

Ο διάσημος χορευτής Denis Rodkin (Ντενίς Ρόντκιν) και κορυφαίοι χορευτές από τα Μπαλέτα Μπολσόι, Μαριίνσκι και από τη Σκάλα του Μιλάνου εντυπωσίασαν το κοινό σε μια μοναδική παράσταση στο Ηρώδειο το περασμένο Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020. Μια βραδιά που σίγουρα θα μείνει αξέχαστη στους λάτρεις του μπαλέτου. 

Μαζί με τον κορυφαίο χορευτή του Μπαλέτου Μπολσόι, Ντενίς Ρόντκιν στην παράσταση συμμετείχαν οι σπουδαίοι χορευτές: Άννα Νικούλινα (Anna Nikulina), Γιούλια Στεπάνοβα (Yulia Stepanova), Μιχαήλ Λομπούχιν (Mikhail Lobukhin), Ελιζαβέτα Κρουτελιόβα (Elizaveta Kruteleva), Ντάρια Μποτσκόβα (Daria Boshkova) και Ντενίς Ζαχάροβ (Denis Zakharov) από τα Μπαλέτα Μπολσόι, Ρενάτα Σακίροβα (Renata Shakirova) και Αλεξέι Τιμοφέγιεφ (Alexei Timofeyev) από τα Μπαλέτα Μαριίνσκι, Νικολέτα Μάνι (Nikoleta Manni) και Τιμοφέι Αντριτζασένκο (Timofej Andrijashenko) από το Μπαλέτο της Σκάλας του Μιλάνου.

Ένα εντυπωσιακό γκαλά μπαλέτου, στο οποίο παρουσιάστηκαν αποσπάσματα από κορυφαία μπαλέτα του κλασικού ρεπερτορίου.

Οι σπουδαίοι χορευτές που συμμετείχαν στην παράσταση μοιράστηκαν τις τελευταίες ημέρες, μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media, εντυπωσιακές φωτογραφίες χωρίς να κρύψουν τον ενθουσιασμό τους που χόρεψαν στην Ελλάδα.

O Ντενίς Ρόντκιν σε ανάρτησή του στα social media, το απόγευμα της Τρίτης, δημοσίευσε μια φωτογραφία του από τη σκηνή στο Ηρώδειο σημειώνοντας: "Ελλάδα. Ηρώδειο. Θα ήθελα να επιστρέψω εδώ ξανά και ξανά! Ευχαριστώ όλους τους καλλιτέχνες και το κοινό για την θερμή υποδοχή".

Επίσης, η πρώτη χορεύτρια του Μπαλέτου Μπολσόι, Γιούλια Στεπάνοβα σε ανάρτηση της, στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την περασμένη Δευτέρα έγραψε: "Η πρώτη μου εμφάνιση στη σκηνή μετά την καραντίνα! Ευχαριστώ το κοινό για την θερμή υποδοχή! Ευχαριστώ τον @rodkin90 για αυτήν την ευκαιρία".

Δείτε παρακάτω ορισμένες από τις φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι χορευτές Denis Rodkin, Anna Nikulina, Yulia Stepanova, Nikoleta Manni στα social media.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή