Menu

Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας: Το έργο PARADIGMA κορυφαίων χορογράφων σε online προβολή

Η Κρατική Όπερα της Βαυαρίας (Bayerische Staatsoper) και το Κρατικό Μπαλέτο της Βαυαρίας (Bayerisches Staatsballett) παρουσιάζουν online ένα μέρος του έργου PARADIGMA σε χορογραφία διάσημων χορογράφων. Συμμετέχουν οι σπουδαίοι χορευτές του Κρατικού Μπαλέτου της Βαυαρίας. 

Η παράσταση σε χορογραφία του Ράσελ Μαλιφαντ (Russell Maliphant), σε μουσική Μπάρι Άνταμσον (Barry Adamson) και φωτισμούς του Michael Hulls, αποτελείται από τα τρία αποσπάσματα Broken Fall, Bedroom Folk και With the Chance of Rain. Το έργο προβάλλεται online δωρεάν, την Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021, μέσα από την online πλατφόρμα της Κρατικής Όπερας της Βαυαρίας, Staatsoper.tv στις 21:15 μ.μ. (ώρα Ελλάδας). Η διάρκεια της παράστασης είναι 2 ώρες και 20 λεπτά.

Το Paradigma είναι ένα έργο που περιλαμβάνει τρεις χορογραφίες από τους Sharon Eyal και Gai Behar (Bedroom Folk), Russell Maliphant (Broken Fall) και Liam Scarlett (With a Chance of Rain). Κάθε κομμάτι που παρουσιάζεται από το Bayerisches Staatsballett είναι μια αναπαράσταση των σημερινών εξελίξεων στην τέχνη του χορού.

Περισσότερες πληροφορίες στο: staatsoper.de

Φωτογραφίες από Bayerisches Staatsballett instagram (@bayerischestaatsoper)

επιστροφή στην κορυφή