Menu

Το New York City Ballet γιορτάζει την επιστροφή του στη σκηνή με ένα υπέροχο φιλμ γεμάτο χορό

Στο πλαίσιο του εορτασμού της εαρινής σεζόν του New York City Ballet (New York City Ballet 2021 Spring Gala) που επιστρέφει στη σκηνή μετά από ένα χρόνο σχεδόν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, η διάσημη σκηνοθέτης Σοφία Κόπολα μέσα από ένα εντυπωσιακό video διάρκειας μισής ώρας περίπου, παρουσιάζει τους σπουδαίους χορευτές του διάσημου θιάσου μπαλέτου τόσο στα παρασκήνια όσο και στη σκηνή να χορεύουν έργα των Jerome Robbins, George Balanchine και ένα νέο έργο του χορογράφου Justin Peck.

Στο μικρού μήκους φιλμ της Σοφίας Κόπολα με τίτλο “From Our Home to Yours” βλέπουμε τους χορευτές του New York City Ballet σε εντυπωσιακές χορογραφίες αλλά και τους χώρους του θεάτρου David H. Koch Theater στο κορυφαίο κέντρο τεχνών Lincoln Center της Νέας Υόρκης. Το έργο παρουσιάζει τις πρόβες των χορευτών και την προετοιμασία τους μέχρι τον χορό τους στη σκηνή του David H. Koch Theater.

Εκτός από διάσημες χορογραφίες των Jerome Robbins, George Balanchine, στην ταινία βλέπουμε και ένα σόλο από τον χορευτή του New York City Ballet, Anthony Huxley, το οποίο χορογράφησε ο καλλιτεχνικός σύμβουλος του New York City Ballet, Justin Peck. Ένα εντυπωσιακό έργο με κορυφαίους καλλιτέχνες του New York City Ballet γεμάτο χορό που αξίζει να παρακολουθήσετε.

Δείτε παρακάτω το video από το κανάλι του New York City Ballet στο Youtube.

Πολυμέσα

επιστροφή στην κορυφή