Menu

Κι όμως, η Hailey Bieber πριν γίνει μοντέλο ήταν μια εξαιρετικά ταλαντούχα μπαλαρίνα

Οι περισσότεροι γνωρίζουν την Hailey Bieber (Χέιλι Μπίμπερ) ως επιτυχημένο μοντέλο και σύζυγο του διάσημου τραγουδιστή Τζάστιν Μπίμπερ. Από το 2014, η Χέιλι Μπίμπερ έχει διαγράψει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα στο χώρο του μόντελινγκ. Έχει φωτογραφηθεί για εξώφυλλα διάσημων περιοδικών μόδας, έχει περπατήσει σε μεγάλες πασαρέλες ενώ έχει συμμετάσχει και σε καμπάνιες μεγάλων οίκων μόδας. Το νεαρό supermodel είναι ένα από τα πρόσωπα που έχουν μεγάλη απήχηση στα social media στην εποχή μας και συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και συμβουλές μόδας.

Αυτό που λίγοι μέχρι τώρα γνώριζαν είναι ότι η 25χρονη Χέιλι Μπίμπερ, πριν γίνει μοντέλο, είχε ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπαλέτο. Μάλιστα στα εφηβικά της χρόνια είπε πάει στο American Ballet Theatre της Νέας Υόρκης. Το ταλέντο της Χέιλι Μπίμπερ στο μπαλέτο αποκαλύφθηκε μέσα από ένα video που δημοσίευσε στο Tik Tok ο χρήστης @Bizzlesveryown σημειώνοντας στη λεζάντα της ανάρτησης: «Έτσι εξηγείται πως φαίνεται πάντα τόσο κομψή».

Το video που μετρά πάνω από 11 εκατομμύρια προβολές, δείχνει την Χέιλι Μπίμπερ να χορεύει από την ηλικία των 5 ετών. Από τις κινήσεις της φαίνεται πως είχε μεγάλο ταλέντο στο κλασικό μπαλέτο. Όμως παρότι χόρευε για 12 ολόκληρα χρόνια, όπως εξηγείται και στο video, το νεαρό supermodel αναγκάστηκε να σταματήσει εξαιτίας ενός τραυματισμού. Έτσι ξεκίνησε να ασχολείται με το μόντελινγκ, στο οποίο επίσης κάνει μια πολύ επιτυχημένη καριέρα τα τελευταία χρόνια.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το video από τα χρόνια που η Χέιλι Μπίμπερ ήταν μπαλαρίνα, εξέπληξε ευχάριστα τους θαυμαστές της, με άλλους να τονίζουν με πόση δεξιοτεχνία εκτελεί στη σκηνή τριπλή πιρουέτα en pointe, ενώ άλλους χρήστες να σχολιάζουν πως έτσι εξηγείται η κομψότητα και η χάρη που διαθέτει.

Βέβαια για τους φανατικούς θαυμαστές της Χέιλι Μπίμπερ, ίσως αυτή η είδηση να μην προκαλεί έκπληξη καθώς το διάσημο μοντέλο σε συνεντεύξεις της έχει αποκαλύψει πως έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το μπαλέτο και πως αυτό έχει επηρεάσει τον τρόπο που βλέπει και νιώθει την κίνηση. Έχει παραδεχτεί πως το μπαλέτο αποτελεί πηγή έμπνευσής της.

Η Χέιλι Μπίμπερ είναι πολυτάλαντη και η είδηση ότι ήταν μπαλαρίνα έρχεται να μας το επιβεβαιώσει. Δείτε παρακάτω ένα video που είχε δημοσιεύσει πριν λίγα χρόνια, η ίδια η Χέιλι Μπίμπερ στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς και το video που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο Tik Tok από τα χρόνια που το επιτυχημένο μοντέλο ασχολήθηκε με τον χορό.

Πηγή: glamourmagazine.co.uk

επιστροφή στην κορυφή