Menu

Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου στην παράσταση Roberto Bolle & Friends στο Θέατρο Arena Di Verona

Μια ιστορία αγάπης που γεννήθηκε στη Σκάλα του Μιλάνου. Δύο νέοι και εξαιρετικά ταλαντούχοι χορευτές που αγαπούν οι θαυμαστές του μπαλέτου σε όλο τον κόσμο. Ο λόγος για τη Nicoletta Manni και τον Timofej Andrijashenko που επισφράγισαν τον έρωτά τους με τον πιο όμορφο και ρομαντικό τρόπο. 

Την Τετάρτη 20 Ιουλίου μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τόσο την κορυφαία χορεύτρια της Σκάλας του Μιλάνου, Nicoletta Manni όσο και τους θεατές της παράστασης Roberto Bolle and Friends στο ιστορικό θέατρο Arena Di Verona, στη Βερόνα της Ιταλίας. Στην παράσταση που διοργάνωσε ο σούπερ σταρ του μπαλέτου Roberto Bolle με τη συμμετοχή διάσημων χορευτών, ο κορυφαίος χορευτής της Σκάλας του Μιλάνου Timofej Andrijashenko έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Nicoletta Manni μπροστά στο κοινό σε μια από τις πιο ρομαντικές στιγμές σε παράσταση μπαλέτου. Αφού, κατά τη διάρκεια της παράστασης, οι δύο κορυφαίοι χορευτές ερμήνευσαν στη σκηνή τη δεύτερη πράξη από το μπαλέτο "Ρωμαίος και Ιουλιέτα", στο φινάλε ο Timofej Andrijashenko γονάτισε και με ένα δαχτυλίδι έκανε πρόταση γάμου στην Nicoletta Manni, με την κορυφαία μπαλαρίνα να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή της. 

Η ιστορία αγάπης των δύο κορυφαίων χορευτών ξεκίνησε πριν από επτά χρόνια. Η Nicoletta Manni κατάγεται από τη Γκαλατίνα της Ιταλίας, ενώ ο Timofej Andrijashenko είναι γεννημένος στη Ρίγα της Λετονίας. H Nicoletta Manni είναι πρίμα μπαλαρίνα της Σκάλας του Μιλάνου από το 2014 ενώ ο Timofej Andrijashenko είναι κορυφαίος χορευτής του διάσημου θιάσου μπαλέτου από το 2018. Συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 2012 σε ένα διαγωνισμό χορού. Έπειτα συναντήθηκαν ξανά σε πρόβες στη Σκάλα του Μιλάνου και αυτή ήταν η αρχή μιας κοινής πορείας στο χορό και στη ζωή που μετρά επτά χρόνια. 

«Το επάγγελμα είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής μας, αλλά αυτό που μας ενώνει περισσότερο είναι η ισορροπία που έχουμε καταφέρει να οικοδομήσουμε μεταξύ εργασίας και ιδιωτικής ζωής. Είμαστε πολύ διαφορετικοί, αλλά αυτό μας βοηθά να συμπληρώνουμε ο ένας τον άλλο», είχε εξομολογηθεί η Nicoletta Manni, σε συνέντευξή της στην La Repubblica. 

Οι δύο διάσημοι χορευτές είναι αρκετά ενεργοί στα social media και μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους στιγμιότυπα από την επαγγελματική τους ζωή στη Σκάλα του Μιλάνου αλλά και από την προσωπική τους ζωή για να κρύβουν την αγάπη, την εκτίμηση και τον θαυμασμό που τρέφουν ο ένας προς το πρόσωπο του άλλου. Έτσι μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο instagram δημοσίευσαν κάποια στιγμιότυπα από την ξεχωριστή στιγμή της πρότασης γάμου στο θέατρο Arena Di Verona και μοιράστηκαν τα συναισθήματα τους. Όπως ήταν φυσικό δέχτηκαν χιλιάδες σχόλια με ευχές και συγχαρητήρια από τους συνεργάτες και τους θαυμαστές τους. 

Πιο συγκεκριμένα, η Nicoletta Manni σε ανάρτησή της στο instagram, στις 22 Ιουλίου 2022, δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία με τον αγαπημένο της και έγραψε: «Σε ευχαριστώ αγάπη μου @timandrijashenko. Με συγχωρείτε αλλά ακόμα δεν μπορώ να βρω τις λέξεις». Ο Timofej Andrijashenko σε ανάρτησή του στο instagram, στις 25 Ιουλίου 2022 δημοσίευσε κάποια τρυφερά στιγμιότυπα με την σύντροφό του και έγραψε: «Είπε το "ναι". Είμαι ευγνώμων σε κάθε ψυχή στο @arenadiverona για τη δημιουργία αυτής της μαγικής ατμόσφαιρας γύρω μας». 

Στιγμιότυπα από την ξεχωριστή πρόταση γάμου δημοσιεύτηκαν και στον επίσημο λογαριασμό του Θεάτρου της Σκάλας του Μιλάνου στο instagram. Το διάσημο θέατρο έστειλε τα συγχαρητήρια του στους δύο χορευτές σημειώνοντας στην ανάρτησή του, στις 21 Ιουλίου 2022: «Χθες το βράδυ ο Timofej Andrijashenko ζήτησε το χέρι της Nicoletta Manni στο τέλος της παράστασης Bolle and Friends στο Arena Di Verona. Στους δύο βασικούς μας χορευτές τα θερμότερα συγχαρητήρια από όλο το Teatro alla Scala!». 

Επίσης video από την ρομαντική αυτή πρόταση γάμου στη Βερόνα δημοσίευσε στο instagram, o συνεργάτης και καλός φίλος των δύο χορευτών, ο διάσημος χορευτής Roberto Bolle σημειώνοντας στην ανάρτησή του: «Μια αξέχαστη βραδιά. Νιώθω τόσο χαρούμενους για τους καλούς μου φίλους @timandrijashenko @nicolettamanni. Το τέλειο ζευγάρι Romeo & Juliet στη σκηνή και εκτός σκηνής. Σας αγαπώ».

Δείτε παρακάτω τις σχετικές αναρτήσεις στα social media των διάσημων χορευτών και του Θεάτρου της Σκάλας του Μιλάνου από την ιδιαίτερη στιγμή για τους ταλαντούχους χορευτές που έλαβε χώρα πριν λίγες ημέρες στο θέατρο Arena Di Verona ενθουσιάζοντας το κοινό του μπαλέτου σε όλο τον κόσμο.

Πηγές: tg24.sky.itrepubblica.it

Φωτογραφίες από Instagram @nicolettamanni @timandrijashenko

επιστροφή στην κορυφή